ZSENIÁLIS VIDEÓVAL TANÍTJA AZ OMSZ AZ ÚJRAÉLESZTÉST!

ZSENIÁLIS VIDEÓVAL TANÍTJA AZ OMSZ AZ ÚJRAÉLESZTÉST!
loading...

Remek videót készített az Országos Mentő Szolgálat arról hogy hogyan kell elvégezni az újraélesztést.

A Tartsd életben c. videóban a Valami Amerika 2 egyik szereplője, Csuja Imre mutatja be a mozdulatokat a Bee Gees zenéjére.

[cn-social-icon]

A mentőszolgálat ezzel a videóval akarja oktatni az embereket, hiszen nagyon kevesen tudják azt hogy mit kell tenni abban a helyzetben ha valakinek hirtelen megáll a szíve.

Az adatok szerint hazánkban évente 25 ezer ember hal meg hirtelen szívhalál következtében, az esetek 90 százalékában azonban a felkészületlenség és félelem miatt nem próbálunk meg segíteni.

loading...

A videó valóban szenzációs, és nagyon hasznos! Gratulálunk a színészeknek a remek alakításért, a rendezőnek, és nem utolsó sorban az OMSZ-nek a remek ötletért. Kérjük az olvasókat, hogy osszák meg, hogy minél több emberhez eljuthasson! Köszönjük.

A mentők kiérkezéséig azonban egy egyszerű módszerrel biztosíthatjuk az életben maradás esélyét és ehhez még lélegeztetni sem kell a rosszul lett beteget.

A videóban Csuja Imre mutatja be az újraélesztés szabályait, amely során az illető mellkasát nyomkodja a Bee Gees Stayin Alive zenéjére.
A film eredeti verziójában néhány éve Vinnie Jones színész mutatta be ugyanezt, így ennek a megfelelője a magyar változat.

[cn-social-icon]

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Facebook hozzászólások