ELHAGYTA A FELESÉGE, MERT NEM AKART LEMONDANI A FIÁRÓL!

ELHAGYTA A FELESÉGE, MERT NEM AKART LEMONDANI A FIÁRÓL!
loading...

Miután kiderült hogy az újszülött gyerekük down szindrómás, a feleség ultimátumot adott a férjének: „Vagy a gyerek megy, vagy ő”

[cn-social-icon]

Miközben izgatottan járkált fel-alá felesége kórházi szobájának ajtaja előtt, az új-zélandi születésű Samuel Forrest azon gondolkodott, vajon mennyire változik meg az élete most, hogy apa lett.

"Furcsálltam, hogy a kórházi személyzet úgy takarta be a kisfiamat, hogy nem látszódott az arca, de eszembe nem jutott, hogy bármi baj lehet"

loading...

Ezt követően az ápolónő megkérte, hogy kövesse őt egy másik szobába, ahol közölték vele, hogy kisfia, Leo, Down-szindrómában szenved.

"A hír hallatán először teljesen leblokkoltam, de mikor végre kézbe vehettem őt, és jobban megnézhettem, már tudtam, hogy összetartozunk, hogy Leo a legszebb, legtökéletesebb kisfiú, akit valaha láttam."

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Aztán fiával a karjában elment a felesége szobájába és a felesége szinte a belépése pillanatában ultimátumot adott neki: vagy a gyerek megy, vagy ő.

"Ha megtartod, azonnal beadom a válókeresetet" idézte az asszony, Ruzan Badalyan szavait, aki az ABC megkeresésére elismerte, hogy nem sokkal korábban egy Down-szindrómás kisfiúnak adott életet, és nem tagadta azt sem, hogy elhagyta férjét. Döntését ennek ellenére nem volt hajlandó megindokolni.

"A személyzet reakciójából kiderült, a feleségem már rég eldöntötte a dolgot. Ráadásul a megkérdezésem nélkül."

[cn-social-icon]

A férfi végül úgy döntött, hogy a fia mellett marad, és nem foglalkozik felesége ultimátumával. Felesége egy hét után beadta a válópert és elhagyta őket. Forrest azonban azt mondta, hogy nem bánja a döntését, és örül hogy a fia mellett maradt, habár nincs felkészülve egy down szindrómás gyerek nevelésére, de úgy érzi hogy megbirkózik egyedül is a feladattal.

Read previous post:
ZSENIÁLIS VIDEÓVAL TANÍTJA AZ OMSZ AZ ÚJRAÉLESZTÉST!
ZSENIÁLIS VIDEÓVAL TANÍTJA AZ OMSZ AZ ÚJRAÉLESZTÉST!

Remek videót készített az Országos Mentő Szolgálat arról hogy hogyan kell elvégezni az újraélesztést. A Tartsd életben c. videóban a...

FIGYELEM! REZISZTENS BAKTÉRIUMOK TÁMADHATNAK MINKET!
FIGYELEM! REZISZTENS BAKTÉRIUMOK TÁMADHATNAK MINKET!

Vajon még időben, és megfelelő módon felkészülhet erre a világ? Az Európai Bizottság kérésére három egészségügyi intézet vizsgálta, majd tanulmányt...

Close