A BÜKKI FÜVESEMBER KEDVENC GYÓGYNÖVÉNYEI – VIDEÓ

A BÜKKI FÜVESEMBER KEDVENC GYÓGYNÖVÉNYEI - VIDEÓ
loading...

A Bükki füvesember kedvenc gyógynövényei.

[good_old_share]

Interjút készítettek a Bükki füvesemberrel.
A Bükki füvesembert azaz Gyuri bácsit szinte mindenki ismeri, vagy legalább egy kicsit már hallott róla. Gyuri bácsi a gyógynövények szakértője.

loading...

A Bükki füvesember már 88 éves, és még mindig teljesen egészséges. Ez pedig a gyógynövényeknek köszönhető, és annak, hogy pontosan tudja, hogy mit, mire kell használni.

Gyuri bácsi hamar elhíresült az országban a szakértelmének köszönhetően. Rengeteg előadást tart, és tanácsokat ad arról, hogy milyen gyógynövényekkel lehetünk sokkal egészségesebbek.

Természetesen rengetegen követik is őt, és megfogadják a tanácsait, ami nem csoda, hiszen ő maga a bizonyíték arra, hogy a gyógynövények hatásosak, hiszen ő nem csak beszél róla, hanem saját maga is használja.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Most készült vele egy interjú, hogy ő maga milyen gyógynövényekből készült teákat szokott használni, és hogy mire használja.
Read previous post:
A GYILKOS KOLESZTERIN.
A GYILKOS KOLESZTERIN

A GYILKOS KOLESZTERIN [good_old_share] Dr. Lenkei Gábor állítása szerint, mint orvostanhallgató azt tanulta, hogy a szervezetünkben lévő „gyilkos” koleszterin 2/3-át...

ILYEN BÉNA RABLÁST RITKÁN LEHET LÁTNI - VIDEÓ
ILYEN BÉNA RABLÁST RITKÁN LEHET LÁTNI – VIDEÓ

Ritkán látni ilyen béna rablást. [good_old_share] Pontosabban ilyen higgadt boltost. Said Ahmed egy Új-Zélandi gyorsétteremben dolgozik, és mára már a...

Close