SASOK A DRÓNOK ELLEN

SASOK A DRÓNOK ELLEN
loading...

Sasok vadásznak a drónokra Hollandiában.

Egy drón felvételen megnézhetjük, hogy miként csap le a sas, a drónra.

A Holland Rendőrség sasokat vet be a drónok ellen, mivel így akarják elkerülni azt, hogy a drónok segítségével kémkedjenek, vagy esetleg terrortámadásokat hajtsanak végre.

A hatóság szóvivőjének hétfői közlése szerint jelenleg tesztelik a ragadozó madarakat, az első eredmények biztatók. A rendőrség és a terrorellenes hatóságok a nyáron döntenek a madarak bevetéséről.

loading...

Nemcsak sasokat képeznek ki, hanem több féle madarakat, de leginkább a sasokkal foglalkoznak. A madarakat szakértők képzik ki, és a kiképzés több mint fél évig tart.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

"Számukra a drónok olyanok, mint a zsákmány, amelyet a levegőben kapnak el, majd biztonságos helyre visznek" Mondta a madarak idomítását végző igazgató.

A holland hatóságok más eszközöket is tesztelnek, amelyeket bevethetnek a pilóta nélküli repülő szerkezetek ellen. Ilyenek például a különleges drónok és az olyan számítógépes programok, amelyekkel át lehet programozni az ellenséges drónokat.

Read previous post:
AUSZTRIA BEKEMÉNYÍTETT, 50 EZER MENEKÜLTET TOLONCOLNAK KI
AUSZTRIA BEKEMÉNYÍTETT, 50 EZER MENEKÜLTET TOLONCOLNAK KI

Ausztria bekeményít. [cn-social-icon] Összesen ötvenezer menedékkérőt toloncolnak ki az országból. Összesen ötvenezer menekültet toloncolnak ki az országból 2019-ig. Ez azt...

FONTOS FIGYELMEZTETÉS! MÉRGEZÉST OKOZ, HA MEGISZOD!
NE IDD MEG A FŐZETET!

FONTOS FIGYELMEZTETÉS! MÉRGEZÉST OKOZ, HA MEGISZOD! [cn-social-icon] Egy rendkívül félrevezető és megtévesztő üzenet kering az interneten.   Az interneten fellelhető információ-áradat...

Close