AUSZTRIA BEKEMÉNYÍTETT, 50 EZER MENEKÜLTET TOLONCOLNAK KI

AUSZTRIA BEKEMÉNYÍTETT, 50 EZER MENEKÜLTET TOLONCOLNAK KI
loading...

Ausztria bekeményít.

[cn-social-icon]

Összesen ötvenezer menedékkérőt toloncolnak ki az országból.

Összesen ötvenezer menekültet toloncolnak ki az országból 2019-ig. Ez azt jeleneti, hogy évente 12 500 menekültet küldenek el Ausztriából.

loading...

Az Ausztrál Belügyminisztérium a januárban döntött így. A fő szempont az, hogy kevesebb menekült legyen az országban, indoklásuk szerint azért, mert ez a megoldás a problémákra.

A menekültekkel szemben gyorsított kitoloncolási eljárást alkalmaznak majd, szorgalmazzák az országok között érvényben lévő, további kiadatási szerződések létrejöttét és a visszaküldés miatt indított járatok sűrítését. Valamint bővíteni fogják a biztonságos országok körét, Marokkó, Algéria, Tunézia, Grúzia, Mongólia és Ghána is felkerül a listára.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Akik ezekből az országokból érkeznek, azok kérelmét tíz napig tartó gyorsított eljárásban fogják vizsgálni, és elbírálni. Azoknak a menekülteknek, akik maguktól hagynák el az országot, 500 Eurót adnának.

Ausztria Januárt 20.án döntött arról, hogy maximum 37 500 menedékkérőt enged be az országba. 2019-ig pedig maximum 130 ezren tartózkodhatnak ott, a többieket pedig kiutasítják az országból.

[cn-social-icon]

Read previous post:
FONTOS FIGYELMEZTETÉS! MÉRGEZÉST OKOZ, HA MEGISZOD!
NE IDD MEG A FŐZETET!

FONTOS FIGYELMEZTETÉS! MÉRGEZÉST OKOZ, HA MEGISZOD! [cn-social-icon] Egy rendkívül félrevezető és megtévesztő üzenet kering az interneten.   Az interneten fellelhető információ-áradat...

MEGTALÁLTÁK ATTILA A HUN SÍRJÁT?
MEGTALÁLTÁK ATTILA A HUN SÍRJÁT?

Megtalálhatták Attila a Hun sírját...vagy mégsem? [cn-social-icon] Persze még nem állapítható meg teljesen, hogy tényleg ő lenne az, de a...

Close