ZACHER GÁBOR: AZ ÖSSZES MA DIVATOS MÉREGTELENÍTŐ KÚRA ÁTVERÉS

ZACHER GÁBOR: AZ ÖSSZES MA DIVATOS MÉREGTELENÍTŐ KÚRA ÁTVERÉS

Az összes ma divatos méregtelenítő kúra hatalmas átverés lenne?


[good_old_share]

Zacher Gábor szerint igen.
Zacher gábor szerint a méregtelenítő kúrák nagy része egy egyszerű átverés, amivel próbálják belőlünk kihúzni a pénzünket.

Az ismert toxikológus szerint méregtelenítés nem létezik.

loading...

Egyre több olyan tanulmány jelenik meg, ami szintén alátámasztja Zacher Gábor véleményét. Szerinte a méregtelenítés csak a fitneszipar találmánya, és szerinte a mai világban sem kell félni a méreganyagoktól, ugyanis a méreganyagok nem okozhatnak gondot, ha odafigyelünk magunkra.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Zacher Gábor szerint a méregtelenítésnek ma már divatja van, és a hiszékeny emberek könnyen bedőlnek egy csomó trükknek, és rengeteg pénzt képesek áldozni olyan méregtelenítő kúrákra, amelyeknek igazából semmi értelmük.

Olyan is előfordul, hogy egy-egy ilyen méregtelenítő kúra után az emberek sokkal rosszabbul lesznek, sőt, megtörténhet az is, hogy egy házilag készített méregtelenítő anyag használata után, ami természetesen kamu recept, esetlegesen kórházba kerülünk, rosszabb esetben az életünkbe is kerülhet.
Zacher Gábor szerint ha valaki erőt vesz magán, és életmódot vált, akkor is feltöltődhet lelkileg, és ez nem kerül több tízezer forintos kúrákba, amiknek ráadásul sok esetben semmi hasznuk.

Fontos tehát, hogy ne higgyünk minden méregtelenítő kúrának, és ha el is kezdünk egyet, akkor előtte mindenképpen alaposan nézzünk utána.

loading…


[apss_share]

loading…


Facebook hozzászólások