EGY HARVARDI IDEGSEBÉSZ BESZÉLT A HALÁL UTÁNI ÉLETRŐL

EGY HARVARDI IDEGSEBÉSZ BESZÉLT A HALÁL UTÁNI ÉLETRŐL

Egy Harvardi idegsebész beszélt a halál utáni életről.

Érdekes beszámoló, amit érdemes elolvasni.

Mióta csak létezik az emberiség, azóta foglalkoztatja a halál gondolata. Szinte nincs olyan ember, aki ne gondolkodna el azon, hogy vajon mi vár rá a halál után, vagy hogy van e valamilyen élet azután hogy meghalt.

Rengeteg beszámolót hallhattunk és olvashattunk már róla, de talán azok a leg érdekesebbek, vagy leg hitelesebbek, amiket orvosok tesznek, akik egyébként nem hittek ebben, egészen addig, amíg nem történt velük valami, ami megváltoztatta a véleményüket.

A cikkünkben szereplő orvos, Dr. Eben Alexander is pontosan egy ilyen orvos volt korábban. Azonban a kómába esése után valami egészen fira történt vele.

loading...

Dr. Eben Alexander sem hitt korábban a túlvilágban, a lélekvándorlásban, de a halál utáni életben sem. Olyan ember volt, aki ezeket a lehetőségeket teljesen kizárta, és egész életében ilyen körökben is mozgott. Azonban ezek a nézetei teljesen megváltoztak akkor, amikor egy hétre kómába esett, és olyanokat tapasztalt, amikben eddig nem is hitt volna.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Ezalatt a hét nap alatt, több világot is bejárt, és rengeteg dolgot tapasztalt a túlvilágról.

"A halál utáni élet sokkal valódibbnak tűnt, mint az az élet, amit a Földön töltöttem. Mintha a földi lét, csak egy mesterséges, kavargó álomvilág lenne csupán… A halál után nem vár más, csak tiszta és tömény SZERETET. Ha meg akarjuk érteni az univerzumot, előbb meg kell értenünk a szeretetet." 

De beszélt arról is, hogy telepatikusan kommunikáltak odaát.

„Mindenről telepatikusan kommunikáltunk. Nem volt szükség beszédre többé. Nem különült el többé az én és az egész. Minden kérdésre amit feltettél magadban, azonnal választ kaptál…”

Ezután persze megváltozott a véleménye, és rögtön hitt abban, hogy a halál után is van élet. Sokan hallucinációkra tippeltek az orvosok közül, azonban a kómában lévő embereknél, erre nem igazán van esély.

Sokan azt mondták, hogy valószínűleg a DMT hatás történhetett az orvossal is. A DMT egy természetes formában fellelhető anyag, ami nagyon komoly hallucinációkat idéz elő, ez az anyag a drogokban is megtalálható. Azonban ahhoz, hogy a DMT hatás előjöjjön, szükség van úgynevezett külső behatásokra, amik kiválták a hallucinációkat.

De mivel az orvos kómában volt, ezért ez lehetetlen, hiszen nem érhette semmilyen olyan hatás, ami miatt ezek a hallucinációk előjöttek volna, így ezzel sem magyarázható az, amiket Dr. Eben Alexander tapasztalt.

Egyenlőre Dr. Eben Alexander története a leghitelesebb orvosi szempontból, és ez a legjobban alátámasztott beszámoló is. Persze az is előfordulhat hogy az egészet csak kitalálta, és sokan erre is tippelnek, hiszen az orvos a kóma után rögtön írt egy könyvet a tapasztalatairól, és erről az egész témakörről, ami rengeteg példányban el is kelt.

Az, hogy elhisszük-e vagy sem, az a mi döntésünk, de egy biztos, méghozzá az, hogy egyszer minden kiderül.

Kedves Olvasónk! A Facebook korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, így a közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/Erdekes

Facebook hozzászólások