HUUU! EZ KEMÉNY! BETEG A FÉL ORSZÁG!

HUUU! EZ KEMÉNY! BETEG A FÉL ORSZÁG!
loading...

HUUU! EZ KEMÉNY! BETEG A FÉL ORSZÁG!

[good_old_share]

Egy rendkívül megdöbbentő cikk jelent meg az interneten. Azért is érdekes, mert a cikkben leírt jelenség hazánkban és napjainkban játszódik. Mivel ez velünk történik, ezért komoly aggodalomra adhat okot.

 

Az eset sajnos világosan bizonyítja, hogy a politika, illetve egy-egy pártvezetőhöz való feltétel nélküli ragaszkodás komoly függőséget és -akár pszichiátriai betegséget is okozhat. De gondoltad volna, hogy a fél ország ebben szenved???
A többszörös személyiség problémája. A skizofrénia tünetei.

A betegnek teljesen téves képe van az őt körülvevő világról, de meggyőződésében nem lehet megingatni. Itt említendő meg, hogy a skizofrén egyéneknek gyakran nincs betegségtudata, mert logikus magyarázatot vélnek felfedezni viselkedésükre, téveszméikre.

Élnek olyan emberek, akikben egyszerre kettő vagy több személyiség lakozik. Az ő viselkedésük sokszor igen meghökkentő, hiszen hol az egyik, hol a másik személyiség irányítja cselekedeteiket, és az egyes énrészek általában nem tudnak a többiről, így gyakran nem emlékeznek arra, mit csináltak, amikor éppen egy másik személyiségük uralkodott felettük.

loading...

A bevezető után jöjjön a lényeg:

 

Ágoston László érdekes kísérletbe fogott: kiposztolt egy iszlám világot méltató szöveget a közösségi oldalra, majd az írást meg is hirdette Orbán Viktor követői számára.

A kiposztolt szöveg így szólt: "Azt gondolom, hogy minőségi, szeretetteljes és boldog életet csak olyan országban lehet élni, amely a tisztelet kultúráján alapszik, következésképpen a tisztelet hangján beszél. Magyarországnak annak a helynek kell lennie, ahol _mindenkit_ tisztelettel fogadnak, az iszlám világból érkezetteket is tisztelettel fogadják és az iszlámot, a muszlimok, arabok civilizációs gyökereit is rendkívül nagyra értékelik. Az iszlám egy nagy lelki és szellemi építmény, amely nélkül a világnak azon a részén sem béke, sem boldogság, sem kiegyensúlyozott emberi élet nem jöhetne létre. Ezért számunkra az iszlám világból érkezett emberek nem fenyegetést jelentenek, hanem egy magas civilizáció képviselőiként üdvözöljük őket. És nem szégyellünk időnként tanulni sem tőlük."

Természetesen az akciót azonnal reakció követte. Ágoston falát azonnal betámadták a trollok, és a fejéhez vágtak mindent, ami ilyenkor szokás.
Volt ő minden, csak rendes ember nem. Elküldték melegebb éghajlatra, és a „kedves édes anyjába”…no, meg máshová is.

Talán a csúcs az, hogy valaki egyenesen rákérdezett: ki ez a beteg elme?

És itt jött a meglepetés! Mint kiderült, a troll, és mások által is beteg elmének nevezett személy nem más, mint kedvenc miniszterelnökük, Orbán Viktor.

A kísérlet ékesen bizonyítja azt, hogy a párthívek képesek egy embert utálni, meggyűlölni ugyanazért, amit a miniszterelnöktől szó nélkül elfogadnak.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Az eredeti videó:

A történetnek itt még nincs vége! Amikor a gyűlölködő trollok szembesültek saját hibáikkal, akkor betámadták Ágoston László weboldalát, ahol a szembesítő poszt is helyet kapott.

Ágoston ezt így kommentálta:
TÁMADÁS MIATT AZ OLDAL ELÉRHETETLEN

Elnézést kérek mindenkitől, aki most akarná olvasni az agostonlaszlo.hu -t. Fél tizenegy óta az oldal valószínűleg egy túlterheléses hackertámadás miatt áll. A hiba javításán dolgozunk.

Őszintén szólva valahol elismerésnek veszem, hogy az oldalam van elég fontos ahhoz, hogy emberek időt és energiát szánjanak a megtámadására. Nevetni fogsz, de megtisztelő.

Te hogy látod ezt a történetet? Tényleg beteg a társadalom jó része?  Mi a véleményed róla? Az oldal alján megírhatod!

Facebook hozzászólások