ISMERETLEN LÉNY MÚMIÁJÁT TALÁLTÁK MEG EGY GYÉMÁNTBÁNYÁBAN

ISMERETLEN LÉNY MÚMIÁJÁT TALÁLTÁK MEG EGY GYÉMÁNTBÁNYÁBAN

Egy ismeretlen lény múmiájára bukkantak egy gyémántbányában.

[good_old_share]

Egyenlőre nem tudják, hogy mi lehet ez a furcsa lény, de a vizsgálatok után remélhetőleg többet tudnak majd.




Egyre több, az emberiség számára eddig ismeretlen lelet kerül elő mostanában. Egy furcsa és ismeretlen mumifikálódott lény tetemére bukkantak Szibériában. A testre Jakutföld egyig gyémántbányájában találtak rá, és elküldték további vizsgálatokra.

A tetemre a bánya homokos talajában találtak rá. Az ismeretlen és rendkívül furcsa maradványt a bányászok kivitték, és biztonságba helyezték, hogy aztán további vizsgálatokra küldjék a furcsa mumifikálódott lényt.

loading...

Egyenlőre úgy tippelik, hogy a jégrétek kora alapján a lény minimum 66 millió éves lehet, de a több mint 200 millió évet sem zárták ki, bár ez kissé sok lenne.

Egyébként nem ez az egyetlen furcsa dolog amit a bányában találtak. Még 2014-ben a bányászok találtak egy vörös sziklát, amiből majdnem 30 ezer darab apró drágakő került elő. A bányát ezért sem zárták be, és ennek köszönhetően ma is aktívan bányásznak benne.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Természetesen ez a mumifikálódott lény már valamivel rejtélyesebb, de a tudósok úgy tippelik, hgy valamiféle őslény lehet, amit eddig még nem ismertek, vagy a tetem annyira eldeformálódott, hogy esetleg amiatt nem ismerték fel.




Természetesen az interneten máris rengetegen földönkívüli lényre tippelnek, bár ennek nagyon kicsi a valószínűsége.

Bárhogy is legyen, a Kutatók nemsokára elkezdik vizsgálni a lényt, és a csontozatából, valamint a mumifikálódott lény teteméből kinyerhető DNS segítségével valószínűleg nemsokára megtudhatjuk azt, hogy milyen állatról is van szó, és hogy valóban egy őslény-e, vagy csak egy régóta a bányába tévedt állat teteméről van-e szó.




Facebook hozzászólások