AZONOSÍTATLAN REPÜLŐ TÁRGY BUKKANT FEL MOSZKVÁBAN – VIDEÓ

AZONOSÍTATLAN REPÜLŐ TÁRGY BUKKANT FEL MOSZKVÁBAN - VIDEÓ

Azonosítatlan repülő tárgy bukkant fel Moszkvában.


[good_old_share]

Az UFO-t többen is jelentették a hírek szerint.
Mostanában egyre ritkábban látni UFO-s videókat az interneten, és a hírek szerint egyre kevesebb bejelentés érkezik aról, hogy azonosítatlan repülő tárgyakkal találkoztak volna az emberek.

Hogy ennek mi az oka azt nem tudni. Azok akik hisznek a földönkívüliekben, valószínűleg azt mondják, hogy kevesebbet járnak ide, akik pedig nem hisznek bennük, azon valószínűleg azt mondják, hogy egyre kevesebben szórakoznak azzal, ogy megtévesszék az embereket.

loading...

Bárhogy is legyen, az biztos hogy sokkal kevesebb videó látható mostanában, mint például tavaly, vagy azelőtt.

Most viszont készült egy videó.

A napokban egy UFO, azaz egy azonosítatlan repülő tárgy tűnt fel Moszkvában. Az esetről videó is készült, és állítólag többen is jelentették, hogy látták az UFO-t.

A felvétel elején még csak egy fénygömb látható, azonban egy kicsivel később halványul a fény, és kivehető a levegőben lebegő csészealj.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A videó nem túl hosszú, és megszokott módon nem is túl jó minőségű, de ez is elég volt ahhoz, hogy az interneten hamar elterjedjen, és mára már több ezren látták a felvételt.

A hírek szerint elég sokan jelentették az esetet, és még a TV is foglalkozott vele. A szemtanúk szerint a csészealj fénye annyira erős volt, hogy bevilágította az egész égboltot.
Persze mi nem állítjuk, hogy biztosan igazi a felvétel, de mindenképpen érdekes, és kíváncsiak vagyunk a további fejleményekre az esettel kapcsolatban.
Facebook hozzászólások