ALEX JÉZUSKÁNAK ÍRT LEVELE MIATT KÖNNYEZIK AZ EGÉSZ ORSZÁG

ALEX JÉZUSKÁNAK ÍRT LEVELE MIATT KÖNNYEZIK AZ EGÉSZ ORSZÁG
loading...

Alex Jézuskának írt levele miatt könnyezik az egész ország.


[good_old_share]

Megható levelet írt.
loading...

Sokan az új iPhone-ért és egyéb már dolgokért könyörögnek, vagy esetleg követelik azokat, míg mások nem szeretnének mást, csak meleget és ételt.

Megható történet.

Ilyenkor rengeteg gyermek ír levelet a Jézuskának, vagy éppen a Mikulásnak. A legtöbben drága játékokat szeretnének és hasonlókat, az idősebbek pedig az iPhone-ért könyörögnek, persze ők már nem a Mikulásnak hanem a szülőknek, és egyéb más olyan dolgokért, amikről mások álmodni sem mernek.

Persze sokan azt mondják, hogy ki mit engedhet meg magának, és hogy aki megteheti az miért ne könyöröghetne a drága dolgokért, és persze ez így is van, de ettől függetlenül valószínűleg mindenkit meghat az, ha valaki olyan szegény sorsban él, hogy csak meleget és ételt szeretne.

Most egy kisfiú levele kezdett el terjedni az interneten, aki a Jézuskának írt levelében nem kér drága dolgokat, egyedül annyit kér, hogy legyen otthon meleg, és legyen étel, mert nemsokára újra nem fognak tudni fűteni és fázni fognak.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Azt is leírja a levelében, hogy nem szokott játszani, de szívesen legózna, de nekik nincs, ezért azt is kérne, ha tehetné.

„Tudom hozzánk nem jössz, de írok azért”
Így kezdi a levelét a fiú, aki aztán leírja azokat a kívánságokat, amik számára nagy dolgok, hiszen sajnos nem engedhetik meg maguknak.

A fiú levelét már rengetegen megosztották, de egyenlőre még nem tudni, hogy ki ez a kisfiú, pedig rengetegen szeretnének segíteni rajta, és mint a levélből kiderül, bizony nagy szükség lenne az emberek segítségére.
[apss_share]

Read previous post:
VALAMI BAJ VAN A SZENT KORONÁVAL.
VALAMI BAJ VAN A SZENT KORONÁVAL

VALAMI BAJ VAN A SZENT KORONÁVAL [good_old_share] Szent-e a Szentkorona? - Beszélgetés Kozsdi Tamás kutatóval. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a kutató...

KIDERÜL AZ IGAZSÁG? ŰRLÉNYEK KOPONYÁIT TALÁLTÁK MEG EGY NÁCI LÁDÁBA ZÁRVA.
KIDERÜL AZ IGAZSÁG? ŰRLÉNYEK KOPONYÁIT TALÁLTÁK MEG EGY NÁCI LÁDÁBA ZÁRVA

KIDERÜL AZ IGAZSÁG? ŰRLÉNYEK KOPONYÁIT TALÁLTÁK MEG EGY NÁCI LÁDÁBA ZÁRVA [good_old_share] Figyelem! Szavazás az oldal alján! Az emberiséget már...

Close