BARACK OBAMA BEJELENTETTE, LÉTEZNEK A FÖLDÖNKÍVÜLIEK!

Rendkívüli sajtótájékoztatót hívott össze az amerikai kormány amelynek témája “kapcsolat az idegenekkel” volt. Az elnök elismerte, hogy már jó pár évtizede tudnak az idegenekről, azonban várták a megfelelő időt arra, hogy bejelenthessék a nyilvánosság előtt.

Állítása szerint, 10 éve állnak a földönkívüliekkel valamiféle diplomáciai kapcsolatban, amelynek célja a két civilizáció közti különbségek összehangolása volt. Az amerikai kormány korábbi felmérése szerint, veszélyes lett volna a földönkívüliekkel kapcsolatba lépnie a civil lakosságnak úgy, hogy nincsenek erre felkészülve. Ezért további előkészületeket tesznek arra, hogy gördülékenyebben történjen az emberi népek szellemi felkészítésére.

Különböző vélemények szerint, az emberiség még nem áll készen a kapcsolatfelvételre a földönkívüliekkel, hiszen amíg a földön háborúk vannak a különbözőségek miatt, addig beláthatatlan következményekkel járna egy új faj jelenléte a bolygónkon.

Az NSA ezért egyelőre egy tervezeten dolgozik, hogy miképp tálalják a részleteket a különböző tévé csatornák segítségével.

Sosefeledd.hu

Szólj hozzá

Hozzászólás