ITT AZ 1000 FORINTOS OKOSTELEFON

ITT AZ 1000 FORINTOS OKOSTELEFON

Egy Indiai cég megcsinálta a legolcsóbb okostelefont.

[cn-social-icon]

A telefon annyira népszerű lett, hogy a gyártó cég szervereik nem bírták a rengeteg látogatót.

Az Indiai Ringing Bells cég, megalkotta az egyik legolcsóbb okostelefont, mindössze 1100 forintba kerül, ráadásul ennyi pénzért, nem is keveset tud.

Leginkább a szegények számára készítették, de azoknak is tökéletes, akik még nem próbálták az Androidot, és nem is nagyon mernek váltani, és sok pénzt fizetni érte, hiszen így 1100 forintért nyugodtan kipróbálhatják, hogy milyen is az Android.

loading...

A telefonnak a Freedom 251 nevet adták, és Android 5.1-es szoftver fut raja, és egy 1,3 GHz-es négymagos processzor, 4 hüvelykes QHD IPS kijelző, 1 GB RAM és 8 GB-os belső memória, amely microSD kártyával akár 32 GB-ig bővíthető, 3.2MP hátsó és 0.3MP első kamerák, GPS, 3G, WiFi és Bluetooth csatlakozási lehetőségek, a készülék konferencia hívásokra is alkalmas.

Ez a konfiguráció pedig egy nagyjából 1000 forintos okostelefontól tényleg elég jó.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Elég sokan rá is kaptak az olcsó telefonra, ugyanis olyan nagy lett a cég oldalának a látogatottsága, hogy a Ringing Bells szerverei nem bírták a nyomást, és összeomlottak. A cég persze megígérte, hogy kijavítja a problémát minél gyorsabban, és újra rendelhetnek a telefonból az érdeklődők.

A hírek szerint, már az első nap 30 ezer megrendelés érkezett, ami ugyan annyira nem sok, de az oldalnak olyan látogatottsága volt, hogy a látogatók számát nem bírta a technika, így az egyszerűen összeomlott a rendszer. Természetesen felmerül egy alapvető kérdés is: ha egy alsókategóriás, de szinte minden technikai tudással felvértezett okostelefont ennyi pénzből valóban elő lehet állítani, akkor a nagy márkákért miért kell méregdrága összegeket fizetni? (talán a márkanevet fizeti meg a vásárló)?

Persze sokan átverésre tippelnek, és azt mondják, hogy csak ki akarják csalni a pénzünket. de a Ringing Bells igazgatója azt nyilatkozta, hogy erről szó sincs, és ők tényleg egy ilyen olcsó okostelefont dobtak a piacra.

[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások