TÍZ ÉVET KAPOTT A FÉRFI, AKI ÉVEKIG ERŐSZAKOLTA A SAJÁT LÁNYÁT

TÍZ ÉVET KAPOTT A FÉRFI, AKI ÉVEKIG ERŐSZAKOLTA A SAJÁT LÁNYÁT

Tíz évet kapott a férfi, aki évekig erőszakolta a saját lányát.


[good_old_share]

Felháborító történet.
Egy férfi éveken át erőszakolta a saját lányát, végül kiderült és el is fogták, azonban első fokon csak tíz évet kapott.

Egy hajdú-bihari férfi négy éven át molesztálta, és többször meg is erőszakolta a kislányát. A kislány csak nyolc éves volt, amikor az apja először zaklatni kezdte.

loading...

A Debreceni Törvényszék csütörtökön, első fokon tíz év fegyházbüntetésre ítélte.

A férfi az élettársával együtt nevelte a közös gyermeküket, azonban 2011-ben megromlott a szülők kapcsolata, és egyre gyakrabban veszekedtek. Állítólag a férfi gyakran ivott, és ekkor kezdte el zaklatni a gyermekét, és az is előfordult, hogy megverte a párját és a lányát is.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A kislány ekkor még csak nyolc éves volt.

A férfi ezután többször is molesztálta és megerőszakolta a lányát, leginkább akkor, amikor részeg volt. Később az édesanyja elköltözött a kislánnyal máshová, ám az apa ezután is zaklatta a családot.
A kislány 11 éves korában fogta fel igazán azt, hogy mit is művelt vele az apja, azonban senkinek sem mert beszélni az esetről.

A lány tanulmányai elkezdtek romlani, és látszódott rajta, hogy valami nincs rendben vele. A lány később pszichológushoz került, és ezután derült ki az, hogy az édesapja többször is megerőszakolta őt.

A pszichológus azt mondta, hogy a kislány minden szempontból maradandó sérüléseket szenvedett az esettől, bár ez egyértelmű.

Az apa részben elismerte a bűnösségét, és a bíróság bűnösnek ítélte a férfit.
Az apát első fokon tíz év fegyházbüntetésre ítélték, valamint le kell töltenie egy korábban kiszabott 8 hónapos felfüggesztett szabadságvesztést is. Ezek mellett 10 évre eltiltották a közügyek gyakorlásától és megfosztották a szülői felügyeleti jogától is.

Ezek mellett ki kell fizetnie 310 ezer forint bűnügyi költséget is.

[apss_share]

loading…


Facebook hozzászólások