TÍZ ÉVET KAPOTT A FÉRFI, AKI ÉVEKIG ERŐSZAKOLTA A SAJÁT LÁNYÁT

TÍZ ÉVET KAPOTT A FÉRFI, AKI ÉVEKIG ERŐSZAKOLTA A SAJÁT LÁNYÁT
loading...

Tíz évet kapott a férfi, aki évekig erőszakolta a saját lányát.


Felháborító történet.
Egy férfi éveken át erőszakolta a saját lányát, végül kiderült és el is fogták, azonban első fokon csak tíz évet kapott.

loading...

Egy hajdú-bihari férfi négy éven át molesztálta, és többször meg is erőszakolta a kislányát. A kislány csak nyolc éves volt, amikor az apja először zaklatni kezdte.

A Debreceni Törvényszék csütörtökön, első fokon tíz év fegyházbüntetésre ítélte.

A férfi az élettársával együtt nevelte a közös gyermeküket, azonban 2011-ben megromlott a szülők kapcsolata, és egyre gyakrabban veszekedtek. Állítólag a férfi gyakran ivott, és ekkor kezdte el zaklatni a gyermekét, és az is előfordult, hogy megverte a párját és a lányát is.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A kislány ekkor még csak nyolc éves volt.

A férfi ezután többször is molesztálta és megerőszakolta a lányát, leginkább akkor, amikor részeg volt. Később az édesanyja elköltözött a kislánnyal máshová, ám az apa ezután is zaklatta a családot.
A kislány 11 éves korában fogta fel igazán azt, hogy mit is művelt vele az apja, azonban senkinek sem mert beszélni az esetről.

A lány tanulmányai elkezdtek romlani, és látszódott rajta, hogy valami nincs rendben vele. A lány később pszichológushoz került, és ezután derült ki az, hogy az édesapja többször is megerőszakolta őt.

A pszichológus azt mondta, hogy a kislány minden szempontból maradandó sérüléseket szenvedett az esettől, bár ez egyértelmű.

Az apa részben elismerte a bűnösségét, és a bíróság bűnösnek ítélte a férfit.
Az apát első fokon tíz év fegyházbüntetésre ítélték, valamint le kell töltenie egy korábban kiszabott 8 hónapos felfüggesztett szabadságvesztést is. Ezek mellett 10 évre eltiltották a közügyek gyakorlásától és megfosztották a szülői felügyeleti jogától is.

Ezek mellett ki kell fizetnie 310 ezer forint bűnügyi költséget is.

[apss_share]

loading…


Read previous post:
ALEX JÉZUSKÁNAK ÍRT LEVELE MIATT KÖNNYEZIK AZ EGÉSZ ORSZÁG
ALEX JÉZUSKÁNAK ÍRT LEVELE MIATT KÖNNYEZIK AZ EGÉSZ ORSZÁG

Alex Jézuskának írt levele miatt könnyezik az egész ország. Megható levelet írt. Sokan az új iPhone-ért és egyéb már dolgokért...

VALAMI BAJ VAN A SZENT KORONÁVAL.
VALAMI BAJ VAN A SZENT KORONÁVAL

VALAMI BAJ VAN A SZENT KORONÁVAL Szent-e a Szentkorona? - Beszélgetés Kozsdi Tamás kutatóval. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a kutató tabukat...

Close