ANNYIT UTAZIK A TRUMP CSALÁD, HOGY ELFOGY A TITKOSSZOLGÁLAT PÉNZE

ANNYIT UTAZIK A TRUMP CSALÁD, HOGY ELFOGY A TITKOSSZOLGÁLAT PÉNZE

Annyit utazik a Trump család, hogy elfogy a titkosszolgálat pénze.

[good_old_share]


Még az elnökké választása előtt éppen ő panaszkodott, hogy túl sok pénzt fizetnek „Obama golfozására”
Sajnos így megy ez, egyszer még mérgelődünk azon, hogy mások mennyi pénzt visznek el, majd amikor hatalomra jutunk, elveszünk még többet, mint az elődjeink.

Most azon robbant ki a botrány, hogy túl sok pénzt visz el az amerikai titkosszolgálattól az elnök családjának védelme.

loading...

Alig maradnak titkosügynökök, akik Donald Trump családját védhetnék, ha azt akarják, hogy tartsák be a fizetési szabályokat.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: https://netextra.hu/newsletter/

Erre panaszkodott az amerikai titkosszolgálat.A jelentés szerint már ezernél is több ügynök érte el azt a fizetési korlátot, amelynél több pénzt nem kaphatnak egy évben, a túlórákat is beleértve. Az elnököt és környezetét védő titkosügynökök egy évben 160 ezer dollárt (ez nagyjából 41 millió forint) kaphatnak.

A szervezet állítólag már több képviselővel is tárgyalt annak érdekében, hogy ezt a keretet megemelhessék még 27 ezer dollárral, ugyanis ha így folytatódik, akkor nem lesznek olyan ügynökök, akik védhetik a Trump családot.

A kiadások pedig azért ilyen magasak, mert egyrészt Trump családja jóval nagyobb mint Obamáé. Trumpnál 42 embernek jár különleges védelem, ezek közül 18 a közvetlen családtag, Obamánál pedig csak 21 embernek járt különleges védelem.
A másik ok pedig az, hogy Trump rengeteget utazik. Washingtonból szinte minden hétvégén elutazik a birtokaira, amik New Jersey-ben, Virgíniában és Floridában találhatóak. Ezek mellett pedig a rokonai is rengeteget utaznak, mindezt mersze a titkosszolgálat pénzéből.

Természetesen arra sem kellett sokat várni, hogy megtalálják Trump egyik régi, 2014-es bejegyzését, amiben éppen arra panaszkodott, hogy túl sokat fizetnek Obama utazásaiért, főleg amikor golfozik.

Ennek ellenére nála az egész család ebből a pénzből finanszírozza a hétvégi kiruccanásokat.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások