FÉMHULLADÉKBÓL KÉSZÜLNEK A VILÁG LEGJOBB TRANSFORMERS ROBOTJAI – VIDEÓ

loading...

Fémhulladékokból készülnek a világ legjobb transformers robotjai.


Ez a Kínai család bebizonyítja, hogy egy kis fémhulladékból bármi összerakható.
Egy kínai gazda a fiával együtt fogott bele a robotépítős bizniszbe, és mára már híressé váltak.

loading...

A kínai család otthona első látásra teljesen természetes, azonban a rengeteg felhalmozott fémhulladék már sejtet valamit, és az is, hogy a házat két hatalmas transformers robot őrzi.

A család persze nem azért halmoz fel fémhulladékokat, mert igénytelenek (mint rengeteg Magyarországi ember), hanem azért mert ezekből építenek robotokat megrendelésre.

Ju Zilin és fia, Ju Lingjun nagyon szuper robotokat raknak össze fémhulladékokból.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A család 2010-ben nyitotta meg a műhelyüket, és azota is minden nap ott dolgoznak. Persze nem csak transformers robotokat raknak össze, hanem sok mást is, de mégis a transformers robotok építése segített nekik kijutni a szegénységből.

Sajnos a nem nagyvárosban élő kínaiak nagy részét elég nagy pénzügyi problémák sújtják, és ezek az emberek csak nagyon nehezen tudnak kimászni a szegénységből. A családnak éppen ezért is van nagy szerencséje azzal, hogy hasznot tudtak húzni abból, amit szeretnek csinálni.

A család elmondta, hogy folyamatosan kapják a megrendeléseket, de a legjobban a transformers robotok fogynak, és esetenként a megrendelők van hogy 15 méter magas szobrot rendelnek, ami azért nem kis munka.
Ha tetszett, oszd meg másokkal is.

loading…


loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás