TÉVÉS VETÉLKEDŐ INDUL A HONFOGLALÓBÓL

TÉVÉS VETÉLKEDŐ INDUL A HONFOGLALÓBÓL

Tévére költözik a Honfoglaló.

[good_old_share]


Végre lesz egy értelmes vetélkedő is.

Valószínűleg sokaknak nem kell bemutatni a Honfoglalót, de azért röviden leírjuk, hogy pontosan micsoda is a Honfoglaló, ha esetleg valaki nem ismerné.
A honfoglaló egy népszerű internetes játék, ami a sok hülyeséggel ellentétben jó is. Tulajdonképpen az egész egy szellemi vetélkedő, ahogy a műveltségünkkel és a tudásunkkal dönthetjük el a meccseket.

loading...

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: https://netextra.hu/newsletter/

A meccsek során 2 másik emberrel sorsol össze minket a játék, és így 3-an állunk neki egy meccsnek. A meccs kezdetén feloszlanak a területek a 3 játékos között, azonban az rajtunk múlik, hogy megszerezzük-e a nagyobb területeket, vagy nem.

A játékban kvízkérdések vannak, és természetesen az nyer, aki a legtöbb kérdésre tudja a választ, és bizony sokszor tényleg elég nehéz kérdések vannak, a történelemtől kezdve egészen a matematikáig minden.

Tehát a Honfoglalóhoz azért kell egy alap műveltség, és a játéknak köszönhetően folyamatosan tanulhatunk is új dolgokat, és rengeteg érdekességet tudhatunk meg.

Röviden ennyit a játékról.Nos, tehát a Honfoglalóból kvízműsor indul, ami a Duna televízión lesz látható januártól.

Január 2-ától minden hétköznap 19:30-tól adják majd, és december 25. és 29. között ismert emberekkel mutatják majd be a játékot.

A játékban három hadvezér játszik majd egymással, minden adásnak lesz győztese, a napi győztesek közül kerülnek ki a heti győztesek, és lesz hónap bajnoka is. A játékban feleletválasztós és tippelős kérdések is lesznek.
A műsorban legfőképpen a magyar kultúrához, irodalomhoz és történelemhez kapcsolódó kérdések lesznek.

Akik szeretik a honfoglalót az internetes platformon, valószínűleg a tévében is szeretni fogják, és valószínűleg sokan kapnak majd kedvet ahhoz, hogy jelentkezzenek a műsorba, ami egyenlőre elég  jónak ígérkezik.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások