TÉVÉS VETÉLKEDŐ INDUL A HONFOGLALÓBÓL

TÉVÉS VETÉLKEDŐ INDUL A HONFOGLALÓBÓL
loading...

Tévére költözik a Honfoglaló.

[good_old_share]


Végre lesz egy értelmes vetélkedő is.

Valószínűleg sokaknak nem kell bemutatni a Honfoglalót, de azért röviden leírjuk, hogy pontosan micsoda is a Honfoglaló, ha esetleg valaki nem ismerné.

loading...
A honfoglaló egy népszerű internetes játék, ami a sok hülyeséggel ellentétben jó is. Tulajdonképpen az egész egy szellemi vetélkedő, ahogy a műveltségünkkel és a tudásunkkal dönthetjük el a meccseket.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: https://netextra.hu/newsletter/

A meccsek során 2 másik emberrel sorsol össze minket a játék, és így 3-an állunk neki egy meccsnek. A meccs kezdetén feloszlanak a területek a 3 játékos között, azonban az rajtunk múlik, hogy megszerezzük-e a nagyobb területeket, vagy nem.

A játékban kvízkérdések vannak, és természetesen az nyer, aki a legtöbb kérdésre tudja a választ, és bizony sokszor tényleg elég nehéz kérdések vannak, a történelemtől kezdve egészen a matematikáig minden.

Tehát a Honfoglalóhoz azért kell egy alap műveltség, és a játéknak köszönhetően folyamatosan tanulhatunk is új dolgokat, és rengeteg érdekességet tudhatunk meg.

Röviden ennyit a játékról.Nos, tehát a Honfoglalóból kvízműsor indul, ami a Duna televízión lesz látható januártól.

Január 2-ától minden hétköznap 19:30-tól adják majd, és december 25. és 29. között ismert emberekkel mutatják majd be a játékot.

A játékban három hadvezér játszik majd egymással, minden adásnak lesz győztese, a napi győztesek közül kerülnek ki a heti győztesek, és lesz hónap bajnoka is. A játékban feleletválasztós és tippelős kérdések is lesznek.
A műsorban legfőképpen a magyar kultúrához, irodalomhoz és történelemhez kapcsolódó kérdések lesznek.

Akik szeretik a honfoglalót az internetes platformon, valószínűleg a tévében is szeretni fogják, és valószínűleg sokan kapnak majd kedvet ahhoz, hogy jelentkezzenek a műsorba, ami egyenlőre elég  jónak ígérkezik.

[good_old_share]

loading…


Read previous post:
MAJDNEM ÖSSZEJÖTT A VILÁG LEGNAGYOBB BANKRABLÁSA- VIDEÓ
MAJDNEM ÖSSZEJÖTT A VILÁG LEGNAGYOBB BANKRABLÁSA- VIDEÓ

Majdnem összejött a világ legnagyobb bankrablása. [good_old_share] A rablók a nagy nap előtt buktak le. Hollywoodi filmekben láthatunk olyan bankrablásokat,...

PUSZTA KÉZZEL ÖLT MEG EGY NÉGYMÉTERES PITONT EGY BIZTONSÁGI ŐR
PUSZTA KÉZZEL ÖLT MEG EGY NÉGYMÉTERES PITONT EGY BIZTONSÁGI ŐR

Puszta kézzel ölt meg egy négyméteres pitont egy biztonsági őr. [good_old_share] Az eset Indonéziában történt. Amikor egy ilyen esetről hallunk,...

Close