MAJDNEM ÖSSZEJÖTT A VILÁG LEGNAGYOBB BANKRABLÁSA- VIDEÓ

MAJDNEM ÖSSZEJÖTT A VILÁG LEGNAGYOBB BANKRABLÁSA- VIDEÓ

Majdnem összejött a világ legnagyobb bankrablása.

[good_old_share]


A rablók a nagy nap előtt buktak le.

Hollywoodi filmekben láthatunk olyan bankrablásokat, amikor az elkövetők elképesztően pontosan tervezik meg a rablást, és hihetetlenül profin is hajtják azt végre, így a rendőrség képtelen elkapni őket.
Nos, ugyan ezt a valóságban is többször hajtották már végre, azért mégsem olyan gyakori, mint a filmekben, és a profi rablókat is egy idő után elkapja a rendőrség.

loading...

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: https://netextra.hu/newsletter/

Brazíliában, egészen pontosan Sao Pauloban most a világ talán legnagyobb bankrablására készült egy banda, és majdnem sikerült is nekik.

A 16 tagú banda egy ház padlójából kezdett el ásni, és egy nagyjából ötszáz méteres alagutat ástak egészen a bankfiókig.

Az ötszáz méter hosszú alagutat farostlemezekkel és vascsövekkel támasztották meg, és viszonylag elég gyorsan sikerült elásniuk magukat a bankfiókig.

A bandának már csak a nagy rablás maradt hátra, amikor a rendőrség elkapta őket.Kiderült, hogy a rendőrség már egy ideje figyelte őket, és a rajtaütéskor a banda mind a 16 tagját letartóztatták.

Ha a bűnözőknek sikerült volna kirámolniuk a bankot, akkor végrehajtották volna minden idők egyik legnagyobb bankrablását, ugyanis nagyjából 317 millió dollárt szereztek volna.

Így viszont triplán veszteséges lett az üzlet, hiszen egyrészt börtönbe is kerültek, másrészt nem jött össze a nagy terv, harmadrészt pedig az alagútba fektetett pénzt is elbukták, ami több mint egy millió dollár volt.
A nagy rablásból tehát nagy bukás lett, a rendőrségnek pedig egy nagy fogás.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások