PUSZTA KÉZZEL ÖLT MEG EGY NÉGYMÉTERES PITONT EGY BIZTONSÁGI ŐR

PUSZTA KÉZZEL ÖLT MEG EGY NÉGYMÉTERES PITONT EGY BIZTONSÁGI ŐR
loading...

Puszta kézzel ölt meg egy négyméteres pitont egy biztonsági őr.

[good_old_share]


Az eset Indonéziában történt.

Amikor egy ilyen esetről hallunk, automatikusan arra gondolunk, hogy kamu, ez persze természetes is, hiszen senki sem gondolná azt, hogy egy ember egyedül, puszta kézzel megölne egy nagyjából négyméteres pitont.

loading...
Azonban az év leghihetetlenebb sztorijáról kiderült, hogy igaz.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: https://netextra.hu/newsletter/

Robert Nababan, egy indonéz biztonsági őr, aki Riau tartomány egyik pálmaolaj üzemében dolgozik. A férfi éppen hazafelé tartott, amikor észrevette, hogy két ember nem mer átmenni az úton. Leszállt a mopedjéről, hogy megnézze, hogy mi a gond, és látta, hogy egy nagyjából 4 méteres óriáskígyó pihen az út mellett.

Természetesen Nababnak eszébe sem jutott megbírkózni az óráskígyóval, azonban a kígyó elkezdett felé közeledni, és rátámadt.

A két ember rögtön hívta a rendőrséget és a mentőket, azonban mikor kiértek meglepődve látták, hogy a férfi él, a kígyó pedig halott.
A mentők azonnal kórházba szállították a férfit, aki jobban van, de persze az eset után nagyon kimerült, és több helyen harapásnyomok vannak rajta.

Azt, hogy egészen pontosan hogyan sikerült legyűrnie a majdnem 4 méteres óriáskígyót, egyenlőre nem tudni, mert az orvosok senkit sem engednek be hozzá a családján kívül, a család pedig egyenlőre nem beszél.

Persze sokan azt gondolják, hogy az egész eset kamu, de a férfi maga is bizonyítja, hogy igaz, ráadásul a kígyó tetemét a faluban kifüggesztették a helyiek, ahol már 7 méteresnek írják le a pitont, de valószínűleg csak 4 és egy minimális nagyítást azért még hozzátesznek.

loading…


Bárhogy is legyen, a férfi puszta kézzel győzte le a kígyót, ami hatalmas hőstett. Nababan vagy nagyon nagy harcos, vagy pedig iszonyatosan szerencsés.

Nemrégiben egyébként egy hasonló méretű pitonban találták meg egy hetek óta eltűnt férfi holttestét.

[good_old_share]

loading…


Read previous post:
EZ LEHET AZ IDEI ÉV LEGMENŐBB KARÁCSONYI AJÁNDÉKA - VIDEÓ
EZ LEHET AZ IDEI ÉV LEGMENŐBB KARÁCSONYI AJÁNDÉKA – VIDEÓ

Ez lehet az idei év legmenőbb karácsonyi ajándéka. [good_old_share] Zseniális találmány, és még olcsó is. Valószínűleg idén a legtöbb gyerek...

A JÖVŐ RENDŐREI MÁR REPÜLŐ MOTORON ÜLDÖZHETIK A BŰNÖZŐKET DUBAJBAN - VIDEÓ
A JÖVŐ RENDŐREI MÁR REPÜLŐ MOTORON ÜLDÖZHETIK A BŰNÖZŐKET DUBAJBAN – VIDEÓ

A jövő rendőrei repülő motoron kergethetik a bűnözőket Dubajban. [good_old_share] Persze nem csak ez az egy új szupereszközük lesz. Dunajban...

Close