EZ LEHET AZ IDEI ÉV LEGMENŐBB KARÁCSONYI AJÁNDÉKA – VIDEÓ

EZ LEHET AZ IDEI ÉV LEGMENŐBB KARÁCSONYI AJÁNDÉKA - VIDEÓ
loading...

Ez lehet az idei év legmenőbb karácsonyi ajándéka.

[good_old_share]

Zseniális találmány, és még olcsó is.


Valószínűleg idén a legtöbb gyerek egy drónt kér karácsonyra, hiszen nagyjából 2 éve ez a legkelendőbb karácsonyi ajándék.

loading...
Persze ezt nem mindenki engedheti meg magának, hiszen a drónok egyáltalán nem olcsóak, ráadásul valószínűleg egy kisebb gyerek elég gyorsan össze is töri azt a 40 ezer forintos drónt, amit karácsonyra kapott.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: https://netextra.hu/newsletter/

Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem lehet meg a gyerekek öröme, hiszen egy fejlesztő létrehozott egy ennél talán még menőbb dolgot.

Ez pedig nem más, mint a telefonnal irányítható papírrepülő.

Az ötlet zseniális, és a megvalósítás is ígéretesnek látszik.

Az egész egy strapabíró papírból összehajtogatott repülő, amire felszerelhető egy nagyon vékony és könnyű vezérlőeszköz, amit aztán a telefonunkon keresztül irányíthatunk.A repülőt több színben is megrendelhetjük, és persze több formában is, hiszen vannak olyanok, amik gyorsabbak, és vannak olyanok is, amik kifejezetten a trükkökre vannak kialakítva.

A legolcsóbb ajánlat nagyjából 9800 forint, és ezért az árért kapunk 2 speciális, strapabíró papírrepülőt, és a vezérlőegységet.
Ráadásul vannak olyan darabok is, amiken kamera is van, így az ember pontosan látja, hogy merre is halad.

Mint a videón is látszik, elég pofás kis játékszer, ráadásul nem is túl drága, és nem is törik könnyen. A kis repülő egyébként már most hatalmas sikert aratott, hiszen néhány nap alatt több mint 1,7 millió dollárnyi megrendelés érkezett rá.

[good_old_share]

loading…


Read previous post:
A JÖVŐ RENDŐREI MÁR REPÜLŐ MOTORON ÜLDÖZHETIK A BŰNÖZŐKET DUBAJBAN - VIDEÓ
A JÖVŐ RENDŐREI MÁR REPÜLŐ MOTORON ÜLDÖZHETIK A BŰNÖZŐKET DUBAJBAN – VIDEÓ

A jövő rendőrei repülő motoron kergethetik a bűnözőket Dubajban. [good_old_share] Persze nem csak ez az egy új szupereszközük lesz. Dunajban...

A CIVILIZÁLT VILÁG ADÓSA MAGYARORSZÁGNAK.
A CIVILIZÁLT VILÁG ADÓSA MAGYARORSZÁGNAK.

A CIVILIZÁLT VILÁG ADÓSA MAGYARORSZÁGNAK. [good_old_share] A napokban kaptunk egy felsorolást, egy listát arról, hogy közismert emberek, tudósok, államférfiak, írók...

Close