AMIT EDDIG TUDUNK A BRÜSSZELI TERRORTÁMADÁSRÓL

AMIT EDDIG TUDUNK A BRÜSSZELI TERRORTÁMADÁSRÓL
loading...

Röviden a Brüsszeli terrortámadástól.

[good_old_share]

Az Iszlám Állam lehet a háttérben.

Tavaly megrázta a világot a Párizsi terrortámadás, ahol lövöldözésen és robbantások sorozata volt. Sajnos rengetegen életüket vesztették a terrortámadások miatt.

loading...

A Párizsi támadások óta rengetegen félnek, hiszen a támadások óta mindenki fejében ott van az, hogy talán az ő országában lehet a következő támadás. Persze nem csak Párizsban történtek terrortámadások, még pár ország fővárosában szintén voltak merényletek, de a Párizsi merényletek lettek a leg ismertebbek, és az volt az, ami igazán megrázta a világot.

Most Brüsszelben történtek terrortámadások, és sajnos ebben a támadásban is sokan életüket vesztették.

A terrortámadásokat valószínűleg az Iszlám Állam emberei követték el. Három férfi volt ott a robbantásoknál a reptéren, a hírek szerint közülük ketten testvérek.

A reptéren két robbantást követtek el, kedd reggel valamivel 8 óra előtt. A robbanások a Zaventem reptéren történtek. A robbantások a terminálban történtek az indulási oldalon, és az épület nagyon megrongálódott, és sajnos sokan meg is sérültek.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Nem sokkal később pedig az Európai Parlament közelében lévő Maalbeek metróállomáson robbantottak a terroristák.

A hatóságok szerint a reptéri támadásokban 11-en, a metróállomás robbantásánál pedig 20-an vesztették életüket, azaz összesen 31-en, valamint körülbelül 270-en sérültek meg összesen.A robbantások öngyilkos merényletek voltam, amit egy testvérpár követett el. Az egyikük a reptéren robbantotta fel magát, míg a másikuk a metróban. De a hatóságok szerint, a merénylőknek legalább két társuk volt még, az egyikük valószínűleg meghalt, a másikuk pedig jelenleg is szökésben van.

A támadásnak Magyar sérültjei is vannak. Az egyikük a reptéren sérült meg, a másikuk pedig a metróban. Kórházba szállították őket, és meg kellett operálni, de a hírek szerint az állapotuk már stabil.A hatóságok megtalálták az elkövetők rejtekhelyét, ahol egy házkutatás során, rengeteg további robbanószert találtak.

Jelenleg Magyarországon másodfokú terrorkészültség van érvényben.

Read previous post:
A TERRORTÁMADÁS EGY TÚLÉLŐJE ELBÚJVA VIDEÓZOTT.
A TERRORTÁMADÁS EGY TÚLÉLŐJE ELBÚJVA VIDEÓZOTT

A TERRORTÁMADÁS EGY TÚLÉLŐJE ELBÚJVA VIDEÓZOTT Egy friss felvétel került fel a világhálóra. A terrortámadás egyik túlélője készítette, közvetlenül a...

HAMAROSAN ÚJABB ROBBANTÁSOK VÁRHATÓAK.
HAMAROSAN ÚJABB ROBBANTÁSOK VÁRHATÓAK

HAMAROSAN ÚJABB ROBBANTÁSOK VÁRHATÓAK [good_old_share] A mostani merénylet még csak a kezdet.  Hamarosan újabb robbantások várhatóak Európa szerte.   Így...

Close