MEGSZÓLALT A TAXIS, AKI KIVITTE A REPTÉRRE A MERÉNYLŐKET

MEGSZÓLALT A TAXIS, AKI KIVITTE A REPTÉRRE A MERÉNYLŐKET
loading...

Újabb hírek a Brüsszeli támadásról.

[good_old_share]

Megszólalt a taxis, aki kivitte a reptérre a támadókat, valamint az is kiderült, hogy a poggyászokba rejtették a bombákat.

A VTM televízió elérte azt a brüsszeli taxisofőrt, aki a három gyanúsítottat kivitte a repülőtérre. Ő vezette el a hatóságokat ahhoz a Schaerbeeki házhoz, ahol a feltételezett terroristák beszálltak autójába.

loading...

A rendőrség házkutatást tartott a házban, és további robbanószereket találtak a házban. Azt nem tudni, hogy mire akarták használni a többi robbanóanyagot.

A három merénylő egy taxit rendelt a házhoz, három személynek, és öt csomagnak. A taxi megérkezett, és kiderült, hogy nem fér el benne az összes csomag, így a merénylők hátrahagyták az egyik csomagot, és úgy indultak el a taxival. A taxis azt mondta, hogy a merénylők érezhetően mérgesek voltak, hogy az egyik csomagot ott kellett hagyniuk.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Azt is elmondta a taxis, hogy segíteni akart nekik a csomagok bepakolásában, de a merénylők nem engedték, hogy a csomagokhoz nyúljon.

A taxis elmesélte, hogy miután kivitte a férfiakat a reptérre, és hallott arról, hogy a reptéren robbantás történt, gyanakodni kezdett, mert a férfiak gyanúsak voltak neki. Később a taxis önként jelentkezett a rendőrségen.

Később az is biztos lett, hogy a bombákat a poggyászokba rejtették, amikből agy egyiket hátra is hagyták, mivel nem fért el a taxiban.

Hét bombát felrobbantottak, azonban a harmadik merénylő valószínűleg pánikba esett, és ő nem hozta működésbe a bombát.

Read previous post:
AMIT EDDIG TUDUNK A BRÜSSZELI TERRORTÁMADÁSRÓL
AMIT EDDIG TUDUNK A BRÜSSZELI TERRORTÁMADÁSRÓL

Röviden a Brüsszeli terrortámadástól. [good_old_share] Az Iszlám Állam lehet a háttérben. Tavaly megrázta a világot a Párizsi terrortámadás, ahol lövöldözésen...

A TERRORTÁMADÁS EGY TÚLÉLŐJE ELBÚJVA VIDEÓZOTT.
A TERRORTÁMADÁS EGY TÚLÉLŐJE ELBÚJVA VIDEÓZOTT

A TERRORTÁMADÁS EGY TÚLÉLŐJE ELBÚJVA VIDEÓZOTT Egy friss felvétel került fel a világhálóra. A terrortámadás egyik túlélője készítette, közvetlenül a...

Close