MEGÖLTE MAGÁT EGY RÉMÜLT BIKA EGY SPANYOL FESZTIVÁLON – VIDEÓ

MEGÖLTE MAGÁT EGY RÉMÜLT BIKA EGY SPANYOL FESZTIVÁLON - VIDEÓ
loading...

Megölte magát egy rémült bika egy Spanyol fesztiválon.

[good_old_share]


Vajon mikor fogják ezeket betiltani?

Sajnos a mai napig tartanak Spanyolországban bikaviadalokat és hasonló eseményeket.

loading...

Éppen emiatt Spanyolországban rengeteg bika pusztul el évente, és nagyon úgy tűnik, hogy ez nem is fog abbamaradni. Bár az állatvédők folyamatosan harcolnak azért, hogy ezeket tiltsák be, valószínűleg ezt sohasem fogják elérni.A legutóbbi fesztiválon ismét elpusztult egy bika, miután rémülten az oszlopnak rohant.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: https://netextra.hu/newsletter/

A Spanyolországi Foios városában történt az eset, ami Valenciától 16 kilométerre fekszik. A hírek szerint a bika délelőtt eltörte egy ember lábát, majd pedig este az arénába vitték, ahol fáklyákat kötöztek a szarvára, hogy aztán úgy fusson körbe a küzdőtéren.

Elméletileg ezen a fesztiválon figyelnek az állatok épségére, és itt egyetlen állatnak sem kell meghalnia, de ez aznap este mégsem így történt.

Az állatot kikötözték az oszlophoz, majd fáklyákat kötöttek a szarvára. A cél az volt, hogy ezután elengedjék az állatot, és a bikának körbe-körbe kellett volna rohangálnia a küzdőtéren az égő fáklyákkal a szarván.

Ez azonban nem így történt, ugyanis a bika valószínűleg nagyon megrémülhetett, és az elengedését követően a fél tonnás állat teljes erővel nekirohant az oszlopnak, amihez előtte kikötözték.
Az állat az oszlopnak rohanás után azonnal elpusztult.

Sajnos ezeket az eseményeket a mai napig nem tiltották be, de reméljük, hogy előbb-utóbb belátják, hogy ez állatkínzás, és felhagynak a bikaviadalok megtartásával.

[good_old_share]

loading…


Read previous post:
ÍGY NÉZ KI ÉSZAK-KOREA FŐVÁROSA - VIDEÓ
ÍGY NÉZ KI ÉSZAK-KOREA FŐVÁROSA – VIDEÓ

Így néz ki Észak-Korea fővárosa. [good_old_share] Ritka felvételeket tettek közzé. Valószínűleg senkinek sem kell bemutatni Észak-Koreát, hiszen mostanában elég sokat...

VILÁGSZERTE MŰANYAGGAL SZENNYEZETT A CSAPVÍZ
VILÁGSZERTE MŰANYAGGAL SZENNYEZETT A CSAPVÍZ

Világszerte műanyaggal szennyezett a csapvíz. [good_old_share] Sajnos ez a probléma globálisan fennáll. A világ több pontján vizsgálták be a csapvizeket,...

Close