2015 LEGFURÁBB REJTÉLYEI

2015 LEGFURÁBB REJTÉLYEI

2015 legfurább rejtélyei.


[good_old_share]

Tavaly sem volt hiány érdekes rejtélyekben.
A világban rengeteg rejtélyes dolog történik, és a legtöbbjükre sosem születik magyarázat. Most felsorolunk néhány érdekes rejtélyt, amikre a mai napig nem született megoldás.

Alcatrazból menekültek fotói kerültek elő: Az egyik legnagyobb megoldatlan rejtélynek számít az, hogy mi történt az Alcatrazból megszökött rabokkal. Frank Morris és az Anglin testvérek gyilkosság miatt ültek az Alcatrazban, és 1962-ben szöktek meg a börtönből. Utána senki sem hallott róluk egészen 2015-ig.

loading...

2015-ben azonban előkerült egy kép, ami 1975 nyarán készült Brazíliában, és a képen látható férfiak nagyon hasonlítanak a szökött rabokra. A kép ügyében jelenleg is nyomoznak.

A nácik aranyának helyszíne: A régi história úgy tartja, hogy a második világháború során három, vagy több vonattal szállították el a náci kincseket azért, hogy elrejtsék Európában. 2015 augusztusában egy páros jelentkezett, hogy megtalálták a náci arany helyszínét.

Azóta már megjelentek különböző hírek, hogy mégsem volt ott a vonat, de a hivatalos állítás szerint még fel sem térképezték a helyszínt.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Szellemhajó Japán partjainál: 2015 októberétől decemberig tizenkét hajó sodródott Japán partjai felé. A Japán hatóságok átvizsgálták az összes hajó fedélzetét de csak halottakat találtak, egyetlen túlélő sem maradt. Az hogy a hajtók pontosan honnan jöttek, és hogy mi végzett a hajók legénységével, a mai napig nem derült ki.

Ismeretlen támadók kényszerítették egy ház lakóit menekülésre: New Jerseyben 2015 nyarán, egy család beperelte a házuk korábbi lakóit, mert szerintük a házban földöntúli erők uralkodtak, és a korábbi tulajdonosok erről nem tájékoztatták őket. A ház új lakói annyira féltek a házban, hogy egy éjszakát sem tudtak ottmaradni. Hogy azóta mi van a házzal, nem tudni.
Kísérteties repülő Anglia felett: 2015 augusztusában több autós és gyalogos is arra kapta fel a fejét, hogy egy második világháborús bombázó húzott el Lancaster felett. Azok akik látták a gépet, azt mondták, hogy a legfurább az volt benne, hogy a gép egyáltalán nem csapott zajt.

Később a hatóságok elmondták, hogy a környéken senki sem rendezett légi bemutatót, így rejtély, hogy hogyan kerülhetett egy második világháborús gép oda.
Facebook hozzászólások