A KÉTFEJŰ KÍGYÓ ÖNMAGÁVAL KÜZD!

A KÉTFEJŰ KÍGYÓ ÖNMAGÁVAL KÜZD!
loading...

Az élet nem egyszerű. Leginkább ennek a kígyónak, akit a természet két fejjel ajándékozott meg és a két fej egymásban riválist lát.

Szegény kígyónak az egész élete folyamatos küzdelem, hiszen saját magával kell megverekednie, hol az akaratát érvényesítve, hol pedig a kajázást illetően.

A természetben nem ritka, hogy egy testen két fej nő. Ilyenkor a fejlődő ikerpárok nem válnak teljesen ketté, mint a kígyónk esetében is. A két fej egy testen osztozik. Két akarat, kétfajta gondolkodás érvényesítése, természetesen a domináns fej javára írva. A kígyó testében a szervek és az idegrendszer egy, azonban a fej kettő.

Ez az állatvilágban elég gyakori, mert létezik kétfejű cápa, juh, marha, malac, kutya, háromfejű teknős.

Kígyónk esetében a testhez két fej tartozik. A természetben az ilyen egyedek hamar elpusztulnak, de ennek a kígyónak szerencséje van, mert az emberi gondoskodás megmenti életét.

Ha megnézzük a videót, láthatjuk, hogy a domináns fej táplálkozáskor a rágcsálót hamar bekebelezi, míg a másik fej, csak küzdelem árán tömi fejébe a kaját. A domináns fej esetében, még a táplálék a szájában van, de máris el akarja venni a „leuralt” fejtől az élelmet.

loading...

Az ember egy kis trükkel a problémát megoldja. Természetben a kígyók magányosan élnek. Ez benne van az ösztönükbe. Nem lehet az önzetlenséget elvárni tőlük. A párzásnál és táplálkozásnál maguknak kell megszerezni a kívánnivalót. Ezt a kígyónk is így érzékeli, hiszen nem tudja, hogy a két fej egy testet lát el.

Read previous post:
A MEGVALÓSULT ÖSSZEESKÜVÉS-ELMÉLETEK!
A MEGVALÓSULT ÖSSZEESKÜVÉS-ELMÉLETEK

A MEGVALÓSULT ÖSSZEESKÜVÉS-ELMÉLETEK Minden bizonnyal hallottál már rengeteg “összeesküvés-elméletet” az évek során, amikről kiderült, hogy semmi értelmük sincs.  Azonban az...

AZ ILLUZIONISTA A MONITORON KERESZTÜL IS KITALÁLJA MIRE GONDOLTÁL
AZ ILLUZIONISTA A MONITORON KERESZTÜL IS KITALÁLJA MIRE GONDOLTÁL

Varázslat? Valóság, vagy csupán egy remek trükk? Nem tudjuk, de annyi biztos, hogy zavarba ejtő pontossággal találja ki ez az...

Close