KÖZÖNNYEL NÉZTÉK VÉGIG AZ EMBEREK, AHOGYAN EGY FIATAL FIÚ KÜZD EGY NŐ ÉLETÉÉRT

KÖZÖNNYEL NÉZTÉK VÉGIG AZ EMBEREK, AHOGYAN EGY FIATAL FIÚ KÜZD EGY NŐ ÉLETÉÉRT

Könyönnyel nézték végig az emberek, ahogyan egy fiatal fiú küzd egy nő életéért.


[good_old_share]

Elképesztő történet.
Sajnos rengetegszer tapasztalhattuk már azt, hogy manapság az emberek teljesen könyönyöseg egymás iránt, legalábbis a legtöbben.

Nagyon sokat olvashattunk arról, és láthattuk videókon, hogy az emberek milyen könnyen elmennek egy összeesett ember mellett és hasonlók, vagy éppen egyáltalán nem segítenek a rászorulókon.

loading...

Sajnos ez egy nagy probléma a mai világban, és a legtöbb ember sajnos ilyen.

Ez a történet is erről fog szólni, és megdöbbentő, hogy az embereket mennyire nem érdeklik az embertársaik.

Rábukkantunk egy posztra, amiben egy nő meséli el azt, hogy egyedül a 18 éves fia segített egy lányon, aki összeesett egy buszmegállóban, miközben rengeteg ember vette őket körül.

Az egészben az a leg szomorúbb, hogy még csak arra sem voltak képesek az emberek, hogy felhívják a mentőt, miközben a fiatal fiú közdött a lányért.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Ezt írja bejegyzésében:

“Szerda reggel rémülten hívott a kisebbik fiam, hogy a buszmegállóban rosszul lett egy nő. Összeesett, rángatózott és ömlött a szájából a vér. Talán epilepsziás rohamot kaphatott. Sámuel egy másik fiúval együtt egyből odaugrott. Megpróbálták felültetni, nehogy a vérzéstől megfulladjon. Közben odakiabáltak a többi várakozó gyereknek, hogy jöjjenek segíteni, valaki hívja gyorsan a mentőket. A többi húsz diák bambán nézett rájuk, senki nem mozdult. A szemben lévő buszmegállóban felnőttek várakoztak, akik üres tekintettel szemlélték a történteket. Az én fiam, miközben tartotta a hölgy vállát, felhívta a mentőket, akiknek dadogva próbálta elmondani, hogy hova kell jönni.”

Közben az asszony is felhívta a mentőket, akik akkor már elindultak, mert tudtak az esetről. Az édesanya szerint a 18 éves fiát, Sámuelt az átélt sokkon kívül az emberek közönye döbbentette meg.
“Aznap háromszor hívott fel a fiam, hogy megkérdezze tudok-e valamit a nő állapotáról. Sajnos erről azonban most nincs információm. Annyi biztos, hogy nem dömsödi.”

Sajnos rengeteg ilyen eset történik a világban, és bizony rengetegen halnak meg az olyan emberek miatt, mint akik abban a buszmegállóban voltak.

Egy kicsit jobban oda kellene figyelnünk egymásra.
[apss_share]

Facebook hozzászólások