JÓL KERESNEK AZ EU-BAN. CSAK NEM A MAGYAROK!

JÓL KERESNEK AZ EU-BAN. CSAK NEM A MAGYAROK!

JÓL KERESNEK AZ EU-BAN. CSAK NEM A MAGYAROK!


[good_old_share]

Az Európai Uniós csatlakozásunkkor nagy reménnyel tekintettünk a jövőre.

 

Sokan hittek benne, hogy az ország számára ez az egyetlen lépés, amely nem csak a fejlett nyugati társadalmakhoz való felzárkózást, hanem a gazdasági fellendüléssel járó jólétet is biztosítani fogja az embereknek.

A hatalom mindent elkövetett annak érdekében, hogy az EU-s csatlakozásiunkkal kapcsolatos népszavazáson az emberek a csatlakozás mellett döntsenek. „Zöld” telefonszámokat működtettek, hogy, ha valaki bizonytalan, vagy kérdése merülne fel, akkor ezeken a számokon mindek kérdésére megkapja a kielégítő választ.

A Magyar csatlakozásra 2004. május 1-én került sor. Ennek már 12 éve!

A válaszokat mára már megkaptuk!

loading...
Míg egy magyar munkásember alig 300 eurónak megfelelő fizetést visz haza, addig egy politikus 6000 eurótól kezdve a csillagos égig keres!

Ez lenne a felzárkózás?

A cikk a fotó után folytatódik!
2016-ban már ott tartunk, hogy hazánkban szinte eltűnt a középosztály, az elszegényedett és nyomorgó családok teszik ki a lakosság legnagyobb részét. A fiatalságnak nincs jövőképe.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A kormány arra büszke, hogy a nemzeti vagyonunkat, a termőföldet, amely az ország stratégiai törzsvagyona – dobra verte! Eladta. (a nemzeti vagyont nem lehet értékesíteni, sem külföldinek, sem pedig magyarnak). Ez mégis megtörtént!

Szintén a kormány büszkeségére adhat okot (szerintük), hogy külföldi cégek hazánkba települnek azért, mert itt rendkívül olcsó a munkaerő. Hogy tisztán értsük: Külföldi multik dolgoztatják a magyar munkásokat az EU átlag töredékéért a saját hazájukban! Ez tényleg csodálatos eredmény!

Sajnos a példákat sorolhatnánk napestig. Neked mi a véleményed? Alább megírhatod.
[apss_share]

Facebook hozzászólások