FURCSA JELENSÉGET VETTEK FEL DISNEYLAND FELETT – VIDEÓ

FURCSA JELENSÉGET VETTEK FEL DISNEYLAND FELETT - VIDEÓ
loading...

Furcsa jelenséget vettek fel Disneyland felett.

[good_old_share]

Egy fekete kör jelent meg.

A Californiában található Disneylandben egy nagyon furcsa jelenség történt. Egy nagy fekete kör jelent meg, kissé hasonlít egy fekete füstre, és egy ideig ott lebegett a vidámpark felett.
loading...

Természetesen sokan meglepődtek, és tanakodtak, hogy mi kehet a furcsa jelenség, és páran videóra is vették.

Amikor az ember elmegy Disneylandbe, akkor fel van készülve rá, hogy érdekes dolgokat fog látni, de erre talán senki sem számított.

A videó készítője elmondta, hogy néhányan meg is voltak ijedve, és szinte mindenki a furcsa fekete kört bámulta az égen.

Lehetne arra gondolna, hogy a vidámparkból csinálták valamivel, azonban a furcsa fekete kör nem is annyira ritka jelenség. A világ különböző pontjairól készítettek már ilyen felvételeket, amikor egy furcsa fekete kör jelent meg az égen. Ha rákeresünk, találhatunk is egy jó pár ilyen videót.

Valószínűleg ez csak egy furcsa jelenség, és nincs semmi hihetetlen és elképzelhetetlen benne, de vannak olyan emberek, akik arról beszélnek, hogy biztosan dimenziókapu, vagy hasonlók.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/
Read previous post:
ÚJABB ÉRDEKES MARS FELVÉTEL BUKKANT FEL - VIDEÓ
ÚJABB ÉRDEKES MARS FELVÉTEL BUKKANT FEL – VIDEÓ

Egy újabb érdekes Mars felvétel került fel a netre. [good_old_share] Sokak szerint egy hatalmas féreg él a Marson. Bár a...

MEGDÖBBENTŐ VIDEÓ ARRÓL, HOGY MIT TESZNEK A DROGOK AZ EMBERREL
MEGDÖBBENTŐ VIDEÓ ARRÓL, HOGY MIT TESZNEK A DROGOK AZ EMBERREL

Ezt teszik a drogok az emberrel. [good_old_share] Megdöbbentő videó. Egy olyan videóra bukkantunk, amit érdemes megnézni. Ezt a videót akár...

Close