ÚJABB ÉRDEKES MARS FELVÉTEL BUKKANT FEL – VIDEÓ

ÚJABB ÉRDEKES MARS FELVÉTEL BUKKANT FEL - VIDEÓ
loading...

Egy újabb érdekes Mars felvétel került fel a netre.

[good_old_share]

Sokak szerint egy hatalmas féreg él a Marson.
Bár a felvétel tényleg érdekes, mégis nevetségessé teszik azzal, hogy egy olyan dolgot szeretnének belemagyarázni, amit már a legnagyobb UFO hívők sem vesznek komolyan.

loading...

Készült egy érdekes felvétel a Marsról, vagyis inkább két kép. A két képben az a furcsa, hogy csak 18 perc eltéréssel készültek, mégis valami nagyon megváltozott.

18 perc alatt egy hatalmas szakadék került oda, és természetesen senki sem tudja hogy hogyan lehetséges ez.

A felvétel önmagában tényleg érdekes, azonban néhány UFO hívő azt szeretné belemagyarázni, hogy egy hatalmas féreg él a Marson, és bizonyára az fúrta ezt a hatalmas szakadékot, vagy éppen magát a férget láthatjuk.

Nos, gondolom senkinek sem kell mondanunk, hogy nem gondolnánk, hogy egy hatalmas féreg van ott, azonban maga a kép tényleg érdekes, és elgondolkodtató, hogy 18 perc eltéréssel hogyan történhetett ott ekkora változás.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Egyébként már felkeresték a NASA-t azzal a kérdéssel, hogy mi is ez valójában, azonban válasz erre sem érkezett, ugyanúgy, ahogy általában másra sem.
Read previous post:
MEGDÖBBENTŐ VIDEÓ ARRÓL, HOGY MIT TESZNEK A DROGOK AZ EMBERREL
MEGDÖBBENTŐ VIDEÓ ARRÓL, HOGY MIT TESZNEK A DROGOK AZ EMBERREL

Ezt teszik a drogok az emberrel. [good_old_share] Megdöbbentő videó. Egy olyan videóra bukkantunk, amit érdemes megnézni. Ezt a videót akár...

EGY FURCSA DOLGOT SZÚRTAK KI, MARK ZUCKERBERG LAPTOPJÁN
EGY FURCSA DOLGOT SZÚRTAK KI, MARK ZUCKERBERG LAPTOPJÁN

Egy furcsa dolgot szúrtak ki a Facebook alapítójának laptopján. [good_old_share] Az összeesküvés elméletek hívői most még inkább hisznek az elméletükben....

Close