AZ ISIS MAGÁRA VÁLLALTA A NIZZAI TÁMADÁST

AZ ISIS MAGÁRA VÁLLALTA A NIZZAI TÁMADÁST
loading...

Új fejlemények a Nizzai támadásról.

[good_old_share]

A hírek szerint az ismert terrorszervezet magára vállalta a támadást.
Valószínűleg már mindenki hallott arról, hogy Nizzában egy merénylő belehajtott az ünneplő tömegbe egy kamionnal, és több mint 70 ember vesztette életét a támadásban, és persze rengeteg sérült van.

loading...

A merényletet eddig senki sem vállalta magára, azonban a hírek szerint az Iszlám Állam nevű terrorszervezet végezte el a merényletet.

Több helyen arról lehet hallani, hogy a szervezet már magára is vállalta a támadást.

Egy hírügynökség közölte a szervezet üzenetét, akik a merényletet egy válaszcsapásnak szánták.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

 „Az az ember, aki a nizzai gázolásos műveletet végrehajtotta, az Iszlám Állam egyik katonája volt. Ő hajtotta végre a műveletet, válaszul a felhívásokra, hogy célba kell venni azoknak az országoknak az állampolgárait, amelyek részei az Iszlám Állam ellen harcoló koalíciónak.”

A merénylő feleségét péntek este őrizetbe vették, és a hírek szerint szombaton még bent volt, hogy azóta mi történt vele, arról semmit sem tudunk.

Valamint elfogtak újabb négy férfit is, akiknek közük lehet a támadáshoz, azonban erről a rendőrség nem közölt konkrét információkat. A hírek szerint kihallgatták őket, hogy megtudják, hogy valóban közük volt-e a támadáshoz, vagy a merénylő egyedül cselekedett.

A merénylő a nemzeti ünnep alkalmával megrendezett tűzijátékon hajtott be a tömegbe, és egy 2 kilométeres szakaszon végighajtott, és rengeteg emberen átgázolt.
Kiderítették, hogy a férfi korábban Olaszországban is tartózkodott. A hatóságok most azt próbálják kideríteni, hogy milyen céllal érkezett Olaszországba, és hogy azóta kikkel tartotta a kapcsolatot.

Read previous post:
DURVÁN MEGSZÍVATTÁK A TELEFONTOLVAJOKAT - VIDEÓ
DURVÁN MEGSZÍVATTÁK A TELEFONTOLVAJOKAT – VIDEÓ

Durván megszívatták a telefontolvajokat. [good_old_share] Valószínű, hogy ők már nem fognak így telefont lopni. Egy videós arra volt kíváncsi, hogy...

A BÜKKI FÜVESEMBER KEDVENC GYÓGYNÖVÉNYEI - VIDEÓ
A BÜKKI FÜVESEMBER KEDVENC GYÓGYNÖVÉNYEI – VIDEÓ

A Bükki füvesember kedvenc gyógynövényei. [good_old_share] Interjút készítettek a Bükki füvesemberrel. A Bükki füvesembert azaz Gyuri bácsit szinte mindenki ismeri,...

Close