ISMÉT PERT VESZÍTETT FELCSÚT, NEM MARADHAT TOVÁBB TITOK A TAO-PÉNZEK FELHASZNÁLÁSA

ISMÉT PERT VESZÍTETT FELCSÚT, NEM MARADHAT TOVÁBB TITOK A TAO-PÉNZEK FELHASZNÁLÁSA
loading...

Ismét pert veszített Felcsút.


[good_old_share]

Nem maradhat tovább titok a tao-pénzek felhasználása.Már évek óta arra várnak az emberek, hogy végre kiderüljön, hogy mire is költötték azt a rengeteg pénzt.

A legtöbb tao-támogatás már évek óta a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványhoz folyik be. Évek óta azért megy a harc, hogy kiderüljön, hogy ezt a rengeteg támogatási pénzt mire is költik, azonban ez eddig nem derült ki.

loading...

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: https://netextra.hu/newsletter/

A szervezet nem ad ki információt, azonban most egy bíróság ismét úgy ítélte meg, hogy a tao-pénz, közpénz, márpedig arról el kell számolni.
Bár már korábban is kimondta egy másik bíróság, az elszámolás mégsem történt meg, így ez már a második eset, hogy egy bíróság kimondja, hogy bizony ez közpénz.

Az ítélet értelmében a társaságiadó-kedvezményekből (tao) származó pénzek is közvetett állami támogatásnak, tehát közpénznek minősülnek, mivel általuk az állam egy bevételi forrásról mondott le. A bíróság határozata értelmében az alapítvány nem titkolhatja tovább, mire fordította a cégektől érkező támogatást, legalábbis a 2011 júliusától 2012. decemberig terjedő időszakban, valamint 2015. novembertől 2017. februárig.

A köztes időszakra vonatkozóan egy a Fővárosi Ítélőtábla másodfokú döntése szabályozza a helyzetet. Abban az ítéletben is azt állapították meg, hogy a tao-pénz közpénz.
Elméletileg tehát nem titkolózhatnak tovább, és muszáj lesz elszámolniuk ezzel a pénzzel, bár eddig valahogy mindig sikerült megúszniuk.

loading…


[apss_share]

loading…


Read previous post:
EGY FÉRFI 37 ÉVEN ÁT MINDEN NAP ÜLTETETT EGY FÁT, MÁRA MÁR EGY EGÉSZ ERDŐT HOZOTT LÉTRE - VIDEÓ
EGY FÉRFI 37 ÉVEN ÁT MINDEN NAP ÜLTETETT EGY FÁT, MÁRA MÁR EGY EGÉSZ ERDŐT HOZOTT LÉTRE – VIDEÓ

Egy férfi 37 éven át minden nap ültetett egy fát, mára már egy egész paradicsomot hozott létre. [good_old_share] Itt a...

HA TE IS ILYET TAPASZTALSZ, NE SZÁLLJ KI AZ AUTÓDBÓL
HA TE IS ILYET TAPASZTALSZ, NE SZÁLLJ KI AZ AUTÓDBÓL

Ha te is ilyet tapasztalsz, ne szállj ki az autódból. [good_old_share] Az autótolvajok egyre leleményesebben próbálják meg ellopni az autóinkat....

Close