EGY FÉRFI 37 ÉVEN ÁT MINDEN NAP ÜLTETETT EGY FÁT, MÁRA MÁR EGY EGÉSZ ERDŐT HOZOTT LÉTRE – VIDEÓ

EGY FÉRFI 37 ÉVEN ÁT MINDEN NAP ÜLTETETT EGY FÁT, MÁRA MÁR EGY EGÉSZ ERDŐT HOZOTT LÉTRE - VIDEÓ
loading...

Egy férfi 37 éven át minden nap ültetett egy fát, mára már egy egész paradicsomot hozott létre.

[good_old_share]


Itt a bizonyíték arra, hogy ha valaki kitartóan küzd, akkor szebbé teheti a világot.loading...

Egy Indiai férfi egy kietlen területet varázsolt egy gyönyörű erdővé, amiben mára már 115 elefánt, rengeteg tigris és orrszarvú él, és persze még rengeteg más állat is.

Persze ez nem volt egyszerű, hiszen 37 évbe telt.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: https://netextra.hu/newsletter/

1979-ben Jadav Payeng elültette első fáját egy kietlen területen, Indiában. Ettől az évtől kezdve a férfi minden évben ültetett fát erre a területre.  37 év alatt egymaga egy hatalmas erdőt hozott létre.

Payeng, Mauli szigetén él, és az építkezések miatt kezdett el fákat ültetni a területre. A szigetet ugyanis egykor egy hatalmas erdő borította, azonban az építkezések miatt az erdő eltűnt, és ezzel együtt a sziget minden szépsége is.

Payeng pedig ezt nem hagyta annyiban, és úgy döntött, hogy ő maga fog létrehozni egy új erdőt a szigeten, hogy a sziget visszanyerhesse a régi önmagát.
Ez pedig sikerült is, legalábbis részben, de mindez nem volt egyszerű, hiszen 37 évbe telt, azonban mára már akadnak segítői is, és az erdő egyre csak gyarapodik és egyre nagyobb területet foglal el a szigeten.
Mi is tanulhatnánk tőlük valamit.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is.

[good_old_share]

loading…


Read previous post:
HA TE IS ILYET TAPASZTALSZ, NE SZÁLLJ KI AZ AUTÓDBÓL
HA TE IS ILYET TAPASZTALSZ, NE SZÁLLJ KI AZ AUTÓDBÓL

Ha te is ilyet tapasztalsz, ne szállj ki az autódból. [good_old_share] Az autótolvajok egyre leleményesebben próbálják meg ellopni az autóinkat....

ÍGY NÉZ KI A BALATON A VILÁGŰR HATÁRÁRÓL - VIDEÓ
ÍGY NÉZ KI A BALATON A VILÁGŰR HATÁRÁRÓL – VIDEÓ

Így néz ki a Balaton a világűr határáról. [good_old_share] Nem mindennapi videó. Viszonylag ritkán látni meteorológiai ballonról készült felvételeket. Az...

Close