HA TE IS ILYET TAPASZTALSZ, NE SZÁLLJ KI AZ AUTÓDBÓL

HA TE IS ILYET TAPASZTALSZ, NE SZÁLLJ KI AZ AUTÓDBÓL

Ha te is ilyet tapasztalsz, ne szállj ki az autódból.

[good_old_share]


Az autótolvajok egyre leleményesebben próbálják meg ellopni az autóinkat.Sajnos manapság már akár a nyílt utcán is ellopják az autónkat. Szerencsére Magyarországon nem annyira sűrűk az autólopások, főleg az erőszakos autólopások, mint más országokban, de azért nálunk is akad néhány, és sajnos sosem lehet tudni, hogy mikor szeretnék ellopni az autónkat.

Éppen ezért mindig érdemes odafigyelni, főleg az esti órákban.

loading...

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: https://netextra.hu/newsletter/

A napokban egy lány bejegyzése kezdett el terjedni a neten, aki éppen egy autólopási kísérlet áldozata volt. Szerencsére nem pánikolt be, így nem történt semmi baja, és az autója is megmaradt.
A lány egy szerda este beszállt az autójába, majd észrevette, hogy egy ing van a szélvédőjén. Persze a tolvajok okosabbak is lehettek volna, és egy kisebb tárgyat is odatehettek volna, mert így elég feltűnő volt, de szerencsére nem volt ennyi eszük.

Természetesen a lány első reakciója az volt, hogy kiszáll, és leveszi a szélvédőre tett inget, de aztán rájött, hogy valószínűleg el akarják lopni az autóját, és a tolvajok éppen erre várnak.

A lány körbenézett, de nem látott senkit, ennek ellenére mégis úgy döntött, hogy inkább nem száll ki és a biztosra megy.

A lány így inkább elhajtott az inggel a szélvédőn, és amikor egy olyan helyre ért, ahol biztonságban érezte magát, kiszállt és levette az inget a szélvédőről.

A lány egy képet is készített a levétel előtt, és feltette a Facebookra, ahol a bejegyzés természetesen hamar terjedni kezdett.
Ugyan nálunk viszonylag ritkábban történik ilyesmi, de mindig érdemes odafigyelni, éppen az ilyen esetek miatt. Ha egyszer mi is ilyen helyzetben találjuk magunkat, akkor semmiképp se szálljunk ki az autóból, hanem inkább menjünk el egy biztonságos helyre, és utána szálljunk ki.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások