NÉHÁNY DOLOG AMIT A BOLDOG EMBEREK MÁSKÉPP CSINÁLNAK

NÉHÁNY DOLOG AMIT A BOLDOG EMBEREK MÁSKÉPP CSINÁLNAK
loading...

Nincs ember, aki ne szeretne boldog lenni. Egyeseknek sikerül míg mások egész életükben keresik a boldogságot, és sokszor összekeverik azt a gazdagsággal és csak haláluk előtt jönnek rá hogy nem voltak boldogok.

Mások viszont ösztönösen rátalálnak arra az útra, amely által képesek lesznek megtalálni önmagukat és boldogságukat. Ezek az emberek nagyrészt azért találják meg a boldogságot, mert képesek értékelni az apró dolgokat és pozitívan látni. Aki mindig csak a rossz dolgokat figyeli, az észre sem veszi hogy közben mennyi jó dolog történik vele.

Észrevenni az apró dolgokat: értékeljünk Értékeljük az apró dolgokat, és örüljünk annak amink van. Ha ezt elfelejtjük megtenni, nehéz elképzelni, hogy a folyamatos elégedetlenkedésből és panaszból bármi jó származhat.

Optimizmus: Aki optimistán szemléli a világot, az minden helyzetben lehetőséget és esélyt lát, akkor is, ha nehéz időszakon megy keresztül.

loading...

Nem hasonlítják folyton másokhoz magukat: Ha mindig másokhoz mérjük az eredményeinket azzal nem jutunk sehová. Azt is néznünk kell hogy mások több, vagy éppen kevesebb lehetőséggel indultak neki azoknak a dolgoknak amiknek mi. Helyette inkább saját magunkat igyekezzünk meghaladni, magunkból a legtöbbet kihozni.

Jócselekedet: Egy számunkra teljesen ismeretlen emberen segíteni nagy boldogsággal jár, ami kiapadhatatlan boldogságforrás.

Ápolják emberi kapcsolataikat: A legboldogabbak azok az emberek, akiknek mély családi, baráti kapcsolataik vannak, és őszintén ki tudják fejezni a másik iránti érzéseiket.

A megbocsátás: Ne tápláljunk haragot azok iránt, akik megbántottak, sem olyan körülmények miatt, amelyek miatt hátrányos helyzetbe kerültünk, hisz az egyenértékű a lelki fájdalommal, azaz a boldogtalansággal. Szenvedés helyett ezért bocsássunk meg, másoknak és önmagunknak is. A szenvedés legtöbbször a megbocsátás hiányából fakad.

A jelenben élés: Ha igyekszünk a jelenre koncentrálni, akkor úgy tűnhet, megállítottuk az időt. Nem gondolunk arra, ami elmúlt, nem foglalkozunk azzal, ami meg sem történt.

Kitartanak az álmaik mellett: Sikerülhet elérnünk az álmainkat ha végig kitartunk mellette és mindent megteszünk azért hogy megvalósítsuk  őket. Ne hagyjuk, hogy a kezdeti nehézségek eltántorítsanak.

Mosoly és ölelés: A boldog emberek gyakran mosolyognak, számos alkalommal megölelik azt, akivel találkoznak, szeretet adnak, és ezzel segítenek másoknak is.

Az élet apró örömei: A nagy örömök mellett figyeljünk oda a mindennapi, apró, örömökre is, hisz ezek értékelése nélkül nem érezhetjük azt, hogy valóban élünk.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Read previous post:
EGY ÚJ TALÁLMÁNNYAL LEVEGŐT ÁLLÍTANÁNAK ELŐ A MARSON!
EGY ÚJ TALÁLMÁNNYAL LEVEGŐT ÁLLÍTANÁNAK ELŐ A MARSON!

Ausztrál egyetemisták a Mars One kezdeményezés versenyének keretében olyan technológiát terveztek, amely képes lehet lélegezhető levegőt előállítani a vörös bolygó...

A GHB FELHÍVÁST NEM DR. ZACHER GÁBOR ÍRTA?
A GHB FELHÍVÁST NEM DR. ZACHER GÁBOR ÍRTA?

A GHB FELHÍVÁST NEM DR. ZACHER GÁBOR ÍRTA? A drogokkal kapcsolatos Dr. Zacher Gábor toxikológus Főorvosnak tulajdonított figyelmeztető lánclevél ismét...

Close