KÉTSZER IS LEHETETT MAGYARORSZÁGON, AZ EGYIK PÁRIZSI MERÉNYLŐ

loading...

Az egyik legkeresettebb Párizsi merénylő állítólag kétszer is volt Budapesten.

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Ez természetesen semmi jót sem jelenthet, már ha igaz a hír.

A hírek szerint ugyanis Salah Abdeslam, az egyik Párizsi merénylő, akit egyébként azóta is keresnek a hatóságok, kétszer is megjárta Budapestet, de nem maradt sokáig.

Az egyik Francia televízió szerint, a férfi még szeptemberben 8.-án járta meg először Magyarországot, amikor egy Brüsszelben bérelt autóval, az éjszaka folyamán Németországban, és Ausztrián keresztül megérkezett Budapestre. Állítólag másnap délelőtt a Keleti pályaudvar közelében parkolt le, pontosabban a Baross téren.

loading...

Itt aztán körülbelül háromnegyed órát töltött, valószínűleg találkozhatott valakikkel, aztán továbbállt. A visszaút alatt állítólag többször is elérte a 200 km/h-s sebességet, szóval eléggé siethetett vissza.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Valamivel később, szintén szeptemberben, de már 17.-én, újra megérkezett Budapestre, ahol nagyjából két órát töltött, és szintén a Keleti pályaudvar közelében parkolt le, úgyszintén egy bérelt autóval. A Francia tévé felvetette azt a lehetőséget, hogy esetleg az itteni cinkostársaival találkozhatott.

Valamint arról is beszéltek, hogy a szóban forgó támadót, az első Budapestre tartó útja alatt Ausztriában igazoltatták, másik két férfival, akik szintén részt vettek a terrortámadásokban.

Az is kiderült, hogy a támadások kitervelője, azzal dicsekedett korábban az unokahúgának, hogy a menekülthullámmal tért vissza Európába.

A hírt nem tudjuk megerősíteni, hiszen már rengeteg álhír terjeng az interneten, de egyáltalán nem kizárt, hiszen rengeteg menekült nálunk kötött ki, és már korábban is volt szó arról, hogy a terrortámadások résztvevői itt is tartózkodhattak, valamint arról is, hogy néhányan hamis személyi igazolvánnyal buktak le.

Egészen pontosan olyan személyi igazolvánnyal, amiket a merénylőknél is találtak Párizsban, ugyanazokkal a nevekkel.

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Szólj hozzá

Hozzászólás