MEGTALÁLTUK A VILÁG LEGJOBB DOLGOZÓJÁT – VIDEÓ

MEGTALÁLTUK A VILÁG LEGJOBB DOLGOZÓJÁT - VIDEÓ
loading...

Megtaláltuk a világ legjobb dolgozóját.

[good_old_share]

Zseniális videó.
Néhány napja került fel egy videó a Youtube-ra amin egy lapátoló férfit láthatunk, aki valószínűleg már nagyon unhatja amit csinál.

loading...

Pontosan ezért úgy döntött, hogy őt bizony nem érdekli a homoklapátolás, és inkább szanaszét szórta az egészet.

Balszerencséjére éppen voltak olyanok, akik levideózzák a „munkafolyamatot” és természetesen hamar felkapta az egész internet a lelkesen dolgozó fiatalembert.

Pontosan nem tudni, hogy a felvétel milyen építkezésen készült, de itt nem is az a lényeg, hanem a profi munkás hibátlan technikája, és az az akarat, amivel éppen végzi a homoklapátolást.

A dolgozó felettese pedig mellette állva közelről figyeli a munkavégzést, ezzel is hozzájárul ahhoz, hogy a munka tökéletesen és szakszerűen meg legyen oldva.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A videó csak pár napja került fel az internetre, de máris hatalmas népszerűségnek örvend, aminek a lelkes dolgozó bizonyára nem örül, hiszen valószínűleg ez az állásába fog kerülni.
Read previous post:
AZ EGÉSZ INTERNET ÖSSZEFOGOTT, HOGY MEGMENTSENEK EGY FOGSÁGBAN TARTOTT, BETEG JEGESMEDVÉT - VIDEÓ
AZ EGÉSZ INTERNET ÖSSZEFOGOTT, HOGY MEGMENTSENEK EGY FOGSÁGBAN TARTOTT, BETEG JEGESMEDVÉT – VIDEÓ

Az egész internet összefogott azért, hogy megmentsenek egy fogságban élő jegesmedvét. [good_old_share] A videón látható, hogy a medve szörnyű állapotban...

VAN, AKI VALÓBAN LE AKARJA GYŐZNI A TERRORIZMUST. ÉS VANNAK OLYANOK, AKIK CSAK BESZÉLNEK. MI LEHET ENNEK AZ OKA?
VAN, AKI VALÓBAN LE AKARJA GYŐZNI A TERRORIZMUST. ÉS VANNAK OLYANOK, AKIK CSAK BESZÉLNEK. MI LEHET ENNEK AZ OKA?

VAN, AKI  VALÓBAN LE AKARJA GYŐZNI A TERRORIZMUST. ÉS VANNAK OLYANOK, AKIK CSAK BESZÉLNEK. MI LEHET ENNEK AZ OKA? [good_old_share]...

Close