LEMARTA EGY KUTYA LÁBÁT EGY REJTÉLYES NEONZÖLD FOLYADÉK VÁRPALOTÁN

LEMARTA EGY KUTYA LÁBÁT EGY REJTÉLYES NEONZÖLD FOLYADÉK VÁRPALOTÁN

Várpalotán most mindenki erről az esetről beszél.

[good_old_share]

Egy rejtélyes folyadék lemarta egy kutya lábát.
Egy árokban egy ismeretlen neonzöld folyadék folyt Várpalotán. Egy kutya sajnos belelépett a folyadékba, és a hírek szerint lemarta a lábát.

A kutya olyan mértékű sérüléseket szenvedett, a savas neonzöld folyadéktól, hogy pár nap alatt belehalt.

loading...

A helyiek szerint az áruház mögötti árokban általában víz folyik, de előfordult már ott neonzöld folyadék is. A kutya gazdája azt mondta, hogy a kutya odament az árokhoz, és belelépett a neonzöld folyadékba.

Az állatorvos aki kezelte, azt mondta, hogy ez a bizonyos folyadék csontig lemarta a húst és a bőrt a kutya lábáról. A kutyát természetesen rögtön állatorvoshoz vitték, és rögtön kezelték is, azonban a sérülései olyan nagyon voltak a lábán, hogy már nem lehetett megmenteni.

Az állat 4-5 nap múlva meghalt.

Arról beszélnek, hogy a fura neonzöld folyadék valószínűleg a Várpalotai fűtőműből folyhatott ki, és az úgynevezett kondicionált kazánvíz lehetett. Állítólag ennek a folyadéknak ugyan annyi a PH értéke mint a szappannak, ezért nem lehet, hogy ez a folyadék marta le a kutya lábát.
Az nem derült ki, hogy esetleg meghibásodás miatt kerülhetett-e ki a szabadba ez a folyadék, vagy hogy pontosan onnan folyt-e ki, de valószínűleg a vizsgálatok után több is kiderül a rejtélyes folyadékról.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Forrás: Index.hu

Facebook hozzászólások