LEMARTA EGY KUTYA LÁBÁT EGY REJTÉLYES NEONZÖLD FOLYADÉK VÁRPALOTÁN

LEMARTA EGY KUTYA LÁBÁT EGY REJTÉLYES NEONZÖLD FOLYADÉK VÁRPALOTÁN
loading...

Várpalotán most mindenki erről az esetről beszél.

Egy rejtélyes folyadék lemarta egy kutya lábát.
Egy árokban egy ismeretlen neonzöld folyadék folyt Várpalotán. Egy kutya sajnos belelépett a folyadékba, és a hírek szerint lemarta a lábát.

A kutya olyan mértékű sérüléseket szenvedett, a savas neonzöld folyadéktól, hogy pár nap alatt belehalt.

loading...

A helyiek szerint az áruház mögötti árokban általában víz folyik, de előfordult már ott neonzöld folyadék is. A kutya gazdája azt mondta, hogy a kutya odament az árokhoz, és belelépett a neonzöld folyadékba.

Az állatorvos aki kezelte, azt mondta, hogy ez a bizonyos folyadék csontig lemarta a húst és a bőrt a kutya lábáról. A kutyát természetesen rögtön állatorvoshoz vitték, és rögtön kezelték is, azonban a sérülései olyan nagyon voltak a lábán, hogy már nem lehetett megmenteni.

Az állat 4-5 nap múlva meghalt.

Arról beszélnek, hogy a fura neonzöld folyadék valószínűleg a Várpalotai fűtőműből folyhatott ki, és az úgynevezett kondicionált kazánvíz lehetett. Állítólag ennek a folyadéknak ugyan annyi a PH értéke mint a szappannak, ezért nem lehet, hogy ez a folyadék marta le a kutya lábát.
Az nem derült ki, hogy esetleg meghibásodás miatt kerülhetett-e ki a szabadba ez a folyadék, vagy hogy pontosan onnan folyt-e ki, de valószínűleg a vizsgálatok után több is kiderül a rejtélyes folyadékról.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Forrás: Index.hu

Read previous post:
MEGTALÁLTUK A VILÁG LEGJOBB DOLGOZÓJÁT - VIDEÓ
MEGTALÁLTUK A VILÁG LEGJOBB DOLGOZÓJÁT – VIDEÓ

Megtaláltuk a világ legjobb dolgozóját. Zseniális videó. Néhány napja került fel egy videó a Youtube-ra amin egy lapátoló férfit láthatunk,...

AZ EGÉSZ INTERNET ÖSSZEFOGOTT, HOGY MEGMENTSENEK EGY FOGSÁGBAN TARTOTT, BETEG JEGESMEDVÉT - VIDEÓ
AZ EGÉSZ INTERNET ÖSSZEFOGOTT, HOGY MEGMENTSENEK EGY FOGSÁGBAN TARTOTT, BETEG JEGESMEDVÉT – VIDEÓ

Az egész internet összefogott azért, hogy megmentsenek egy fogságban élő jegesmedvét. A videón látható, hogy a medve szörnyű állapotban van....

Close