AZ EGÉSZ INTERNET ÖSSZEFOGOTT, HOGY MEGMENTSENEK EGY FOGSÁGBAN TARTOTT, BETEG JEGESMEDVÉT – VIDEÓ

loading...

Az egész internet összefogott azért, hogy megmentsenek egy fogságban élő jegesmedvét.

A videón látható, hogy a medve szörnyű állapotban van.
Sajnos az emberiség egyre kegyetlenebb, és egyre inkább nem érdekli az embereket az állatok sorsa. Önös célra használják fel az állatokat, és az sem érdekli őket, ha egy-egy ritka állat belehal, ha nekik pénzük lesz belőle.

Szerencsére vannak még olyanok, akiket ez felháborít, és tenni próbálnak az állatkínzók ellen.

loading...

Egy Kantoni plázában, egy jegesmedvét, és öt rozmárt is tartanak, abból a célból, hogy az ott lévők nézegethessék, és persze fényképezkedjenek vele. Ez persze ma már természetes dolognak számít, hiszen mindenhol vannak állatkertek és hasonlók.
Azonban itt az állatokat egy számukra teljesen idegen környezetben tartják, ami egyáltalán nem tesz jót nekik.

A medvét például a számára megszokott fehér környezet helyett egy kék műanyag valamiben tartják, és láthatóan a medvét ez nagyon meg is viseli. A videón is látszik az, hogy a medve teljesen össze van zuhanva, és az emberek is azt mondják, hogy egész nap csak fekszik, és szinte semmit sem eszik, valamint egyértelműen látszik rajta hogy beteg. Ez azonban a legtöbb embert nem zavarja, hiszen ők szelfizhetnek vele, és az a lényeg ugyebár.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Az Animals Asia nonprofit állatvédő szervezet azonban petíciót indított azért, hogy engedjék szabadon a jegesmedvét a kantoni plázából. Természetesen rengeteg ember melléjük állt, és már nagyon sokan aláírták a petíciót. Reméljük, hogy a medvét minél előbb szabadon engedik és újra egészséges lesz.
Szólj hozzá

Hozzászólás