ÖRÖKRE ELMENT DEMIS ROUSSOS

ÖRÖKRE ELMENT DEMIS ROUSSOS.
loading...

ÖRÖKRE ELMENT DEMIS ROUSSOS

Kedves Korosztályom! Rájöttem – mert nem kell hozzá nagy bölcsesség,  –  hogy életünk előrehaladtával mi lelassulunk, viszont fejünk felett a percek őrült ütemben kezdenek felgyorsulni. Amit szeretnénk megérni holnap, az nagyon rövid idő alatt tegnapelőttivé válik.

Csodálatos ifjú kori emlékeink kísérői, személyei, tárgyai olykor megelőznek, elhagynak bennünket, és köddé, porrá, már valóban csak eltávolodó emlékeinkké válnak….!

Látjátok, most is elment egy kedves, aranyos hatalmasság, kinek hangja srác korunk óta kíséri lelkünket; néha észre sem vettük, s az erőnkben, amit múltunkból szoktunk meríteni, ott volt valahol Ő is a rengeteg között…! Most Ő, Demis Roussos is megelőzött minket, elment…..

Te maradj, vigyázz magadra, és őrizd, míg lehet ezeket az emlékeket…!

Ezekkel a gondolatokkal búcsúzott egy Magyar rajongója Demis Roussostól

loading...

Az énekes 68 éves volt. Athéni otthonában érte a halál múlt szombatról vasárnapra virradó éjjel.

Az eredeti nevén Artémios Ventoúris Roúsos énekes halálhírét a lányára, Emilyre hivatkozva közölte a lefigaro.fr. A lap úgy tudja, hogy gyomor, hasnyálmirigy és májrákban halt meg az énekes.

Demis Roussos 1946. június 15-én született Alexandriában. Világszerte csaknem 60 millió albumot adott el, ő volt a frontembere az egykori Aphrodite’s Child nevű progresszív rockegyüttesnek (ennek a zenekarnak volt tagja Vangelis is), a hetvenes évek egyik legjellegzetesebb popikonja.

Több nyelven is énekelt, az angol és a görög mellett franciául, németül, olaszul és spanyolul is.

Legismertebb slágerei közé tartozik a Rain and Tears, a We Shall Dance, a Forever and Ever és a My Friend the Wind, valamint a Goodbye My Love, Goodbye.

R.I.P. Demis Roussos, a zenész elment, de a legendája, dalai, hangja örökre velünk marad, és ez teszi igazán halhatatlanná, örökké, legyőzhetetlenné ahogy szokták mondani ÖRÖKZÖLDdé a művészt magát, úgy ahogy a műveit is. Így van ez Szécsi Pállal, Ihász Gáborral, Máté Péterrel, John Lennon-nal, Cserháti Zsuzsával stb. Sajnos igen, a sors keményen belenyúlt a művészek közé, valamivel több, mint egy hónapja Joe Cocker, szinte most S Nagy István és most Demis Roussos. Nyugodjon békében!

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Read previous post:
GYANÚS A LOTTÓSZÁMOK SORRENDJE.
GYANÚS A LOTTÓSZÁMOK SORRENDJE

GYANÚS A LOTTÓSZÁMOK SORRENDJE [cn-social-icon] Bár a lottó-számhúzás során elvileg kaotikus sorrendben kellene következnie a számoknak, mostanában egyre gyakrabban kerülnek...

EDWARD SNOWDEN MOST AZ IPHONE-RÓL SZIVÁROGTATOTT KI INFORMÁCIÓKAT
EDWARD SNOWDEN MOST AZ IPHONE-RÓL SZIVÁROGTATOTT KI INFORMÁCIÓKAT

Edward Snowden újra megszólalt. Most az iPhone-ról szivárogtatott ki titkokat. Edward Snowden már korábban is szivárogtatott ki titkos dokumentumokat, legutóbb...

Close