DÖBBENETES! VIGYÁZZ A GÁZÓRA SZERELŐKKEL!

DÖBBENETES! VIGYÁZZ A GÁZÓRA SZERELŐKKEL!

DÖBBENETES! VIGYÁZZ A GÁZÓRA SZERELŐKKEL!


[good_old_share]

Hová fajul ez az ország?

 

Az nagyon aggasztó, ha az emberek már a hivatalos szerelőt sem merik beengedni a lakásba attól félve, hogy átveri, becsapja őket.

Egy döbbenetes összeállítást készített a HírTv, melyben a Tigáz szerelője és egy rejtett kamerás felvétel is kulcsszerepet játszik.

Igaz, nem friss a felvétel, de mintha a bemutatása óta megnyílt volna egy képzeletbeli „zsilip”, és itt, az interneten, a videó eredeti forráshelyén, illetve máshol is az emberek hasonló esetekről számoltak be.
A videót nézd meg, és utána olvasd el az alább másolt néhány hozzászólást.

loading...

Mit szólsz hozzá? Kíváncsian várjuk a Te véleményedet is!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/
És akkor néhány a hozzászólásokból:

– Szívesen mondanám, hogy kamu, de nem tudom. Velem is pont ugyanezt megjátszották, és a szomszédomban lakó 70 éves özvegy nénivel is. Ritkán írok ilyet, de sajnos ez egy tényleg nívón aluli cég, mely erkölcsi nívón aluli embereket alkalmaz.

– Ugyan ez a szituáció játszódott le nálunk is. Karcolás, óra bemérés, független szakértő és a végeredmény. Mágnesezett az óra. Lehetetlen, hiszen mi nem nyúltunk az órához. A független szakértői véleményben az áll, hogy nem állapítható meg időbe mikor történt a szabálytalan vételezés. 540000-ft-ot követeltek volna tőlünk, de mi nem fizettük ki és nem alkudoztunk pedig felajánlották. Bírósághoz nem mentünk, menjen a TI-GÁZ, nekünk a szakértői vélemény elég bizonyíték!

– Ezt velünk az Eon munkatársa csinálta meg, és a szemem láttára, mégis megbüntettek! Ráadásul az illetővel egy helyen nőttünk fel! Remélem, eléri majd a sors keze!

Mit szólsz hozzá? Kíváncsian várjuk a Te véleményedet is!

[apss_share]
Facebook hozzászólások