HŐSKÉNT VISELKEDETT A FÉRFI EGY LAKÁSTŰZNÉL, MÉGIS RAJTA RÖHÖG A FÉL INTERNET

HŐSKÉNT VISELKEDETT A FÉRFI EGY LAKÁSTŰZNÉL, MÉGIS RAJTA RÖHÖG A FÉL INTERNET

Hősként viselkedett a férfi egy lakástűznél, mégis rajta röhög a fél internet.[good_old_share]

Bár ez nem is csoda.
Valószínűleg mindenki látott már lakástüzet, és a legtöbb ember hősnek tartja a tűzoltókat, hiszen félelem nélkül mennek be a lángoló házakba, hogy eloltsák azt.

De talán mégnagyobb hősnek tartják azokat az embereket, akik ugyan nem tűzoltók, és nincs profi kiképzésük, de ennek ellenére be mernek menni egy lángoló épületbe, hogy megmentsenek egy életet.

loading...

Ebben a történetben egy olyan hősről lesz szó, aki azért ment be egy lángoló épületbe, hogy kimentsen egy kutyát. Legalábbis ha tényleg így lenne, akkor valóban hős lenne, de a történet ennél egy kicsit furább.

A 43 éves Michael New York állam egyik kisvárosában, csütörtök éjjelén vette észre, hogy lángol a szomszéd ház. A férfi nem hezitált, rögtön elkezdte felzavarni az egész környéket, de hiába ordítozott, senki sem reagált.

A férfit azonban ez sem tántorította el, és a lángoló ház közelébe ment, majd észrevett egy nagytermetű, hosszú szőrű, fehér kutyát, és úgy döntött, hogy megmenti az állatot bármi áron.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A férfi gyorsan bepattant az autójába, és áthajtott a kerítésen, gyorsan a hátsó ajtóhoz rohant, majd berúgta azt, berohant a lángoló épületbe, és kihozta onnan a kutyát.

Majd kijött a lángoló épületből, hősi pózban, karjában a kutyával, és nem értette, hogy az időközben kiérkező rendőrök miért bilincselik meg, és viszik el őt.

És most jön az, hogy miért röhög rajta az internetes közösség.

Nos az történt, hogy a délután folyamán a hős Michael bevett egy kis LSD-t majd egy kis hallucinogén köhögéscsillapítóval öblítette le. Magyarán megmondva tehát elég csúnyán bedrogozott.

Az igazság pedig az, hogy a tűz valójában nem volt igazi, egyedül Michael fejében játszódott le, és pontosan ezért nem reagáltak a „tűzre” és az ordibálásra a szomszédok sem, hanem inkább kihívták a rendőrséget a bedrogozott férfire.
Tehát a férfi igazából nem kimentette a kutyát a szomszédos égő házból, hanem betört oda, majd ellopta a kutyát, de még előtte felkeltette az egész környéket is.

Bár az tény, hogy a férfi hősiesen viselkedett, hiszen ő azt hitte, hogy egy égő házba megy kimenteni egy bajba jutott állatot, a rendőrséget ez mégsem érdekelte, hiszen a férfi csendháborítást követett el, majd aztán letarolta az autójával a szomszédos ház kerítését, majd betört, és ellopta a szomszéd kutyáját, mindezt pedig megfejelte a végére egy hősies pózzal.

A férfi most a börtönben várja a bírósági tárgyalását, az óvadéka pedig 15 ezer dollár, azaz közel 4,2 millió forint.
[apss_share]

Facebook hozzászólások