20 ÉV UTÁN SZABADÍTOTTÁK KI A KETRECBEN ÉLŐ MEDVÉT – VIDEÓ

Egy megható videóra bukkantunk az interneten.

Egy fogságban élő medve szabadulásáról készítettek videót az állatvédő szervezetek.

A PETA és a Wild Animal Sanctuary állatvédő szervezet közös erővel elintézték, hogy Fifi a medve kiszabaduljon a fogságából.

A medve szabadulásáról, egy nagyon megható videót készítettek, amit érdemes megnézni.

Fifi több mint 30 éve, még egészen kicsi korában került egy Pennsylvaniai állatkertbe. Fifit ott nagyon szerették, azonban később bezárt az állatkert, és így a medve egy rozsdás ketrecbe került.

Majd több mint 20 évet élt le a videóban látható rozsdás ketrecben. A medve ez idő alatt nagyon lefogyott, a szőre megkopott, és már egyáltalán nem hasonlított egy medvére.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Majd a két állatvédő szervezet összefogásának köszönhetően a medve visszajutott a szabadba, ugyanis 2015-ben a PETA elhozta.

Ezután már a szabadban töltötte az idejét valahol Colorádóban. visszanyerte a súlyát, újra szép lett a bundája, és ismét olyan, mint egy átlagos medve.

A videóban megnézhetjük azt, hogy milyen volt Fifi a ketrecben, és a mai napokban milyen, szabadon.

Tisztelt Olvasónk!
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

Szólj hozzá

Hozzászólás