FELSZÁNTOTTA A GAZDA A MIGRÁNSTÁBORT A FÖLDJÉN – VIDEÓ

FELSZÁNTOTTA A GAZDA A MIGRÁNSTÁBORT A FÖLDJÉN - VIDEÓ
loading...

Felszántotta a gazda a földjén lévő menekülttábort.

[good_old_share]

A migránsok felháborodtak.

Besokallt egy görög, gazda, mert földjén sátrat vertek a migránsok. Neki pedig szántania kell, mert itt a tavasz és szántani kell a termények számára a földeken.

Bevándorlók sátrait legázolva szántotta saját földjét az a görög gazda, akit sürgetett az idő, mert beköszöntött a tavasz, de már hónapok óta tűri, hogy földjén a migránsok sátrat vertek.

loading...

A szántásról  videó is készült. A gazdának muszáj volt felszántania a földjét, hiszen magára, és az állataira is gondolnia kell. Az, hogy a Görög-Macedón határon él, még nem azt jelenti, hogy nem művelheti meg a földjét a migránsok sátrai miatt.

El kell kezdenem a munkát, szántani kell. Nem mehetek más területére, a sajátomat kell megmunkálnomMondta a gazda.

A gazda azt is elmondta, hogy rengeteg állatot tart, és hogy az élelmet magának kell megtermelnie, amit a migránsok miatt nem tud megtenni, és ha ez így megy tovább, akkor csődbe fog  menni.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Hozzá kell tennünk, hogy a gazda nem gyűlöli a migránsokat, és nem haragszik rájuk, ugyanis felajánlotta nekik, hogy a földjéből ad nekik 1-2 hektárt, ahol akár épületeket is felhúzhatnak. A menekülteket persze ez nem érdekelte, de azon felháborodtak, hogy felszántotta a gazda a saját földjét.

Persze azt is hozzá kell tenni, hogy nem minden migráns háborodott fel, sokan voltak, akik megértették a gazda problémáját, és elfogadták a döntését.

Tisztelt Olvasónk!
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

Read previous post:
20 ÉV UTÁN SZABADÍTOTTÁK KI A KETRECBEN ÉLŐ MEDVÉT - VIDEÓ
20 ÉV UTÁN SZABADÍTOTTÁK KI A KETRECBEN ÉLŐ MEDVÉT – VIDEÓ

Egy megható videóra bukkantunk az interneten. [good_old_share] Egy fogságban élő medve szabadulásáról készítettek videót az állatvédő szervezetek. A PETA és...

VÁLTOZTASD MEG A GMAIL JELSZAVAD, 15 EZER MAGYAR JELSZÓ SZIVÁRGOTT KI
VÁLTOZTASD MEG A GMAIL JELSZAVAD, 15 EZER MAGYAR JELSZÓ SZIVÁRGOTT KI

Ha van G-mail-je, akkor azonnal változtasson jelszót. [good_old_share] 15 ezer magyar jelszó került ki, e-mail címmel együtt. Sajnos úgy tűnik,...

Close