CSALTAK A LOTTÓVAL? EZ AZÉRT DURVA!

CSALTAK A LOTTÓVAL? EZ AZÉRT DURVA!
loading...

CSALTAK A LOTTÓVAL? EZ AZÉRT DURVA!

Zajlik az élet a Szerencsejáték Zrt. körül.

[cn-social-icon]

Egy rendkívül érdekes cikk jelent meg a 444 honlapján melynek címe Hamarabb kikerültek a lottószámok, minthogy kihúzták volna őket?

Majd így folytatják: Állítólag a pénzcentrum.hu húsz, azaz 20 perccel hamarább megírta az ötös lottó nyerőszámait, minthogy azokat valójában kihúzták volna. Véletlen?

Az igazuk bizonyítására az alábbi fotót is mellékelték:loading...

A fotó tanúsága szerint a cikk 18 óra 54 perckor került ki a honlapra, és ekkor már mind az öt nyerőszám látható volt a bejegyzésben.

Ez azért is érdekes, mert Dániel Péter bejegyzése szerint az utolsó nyerőszám kihúzására csak valamivel később, 19 óra 18 perckor került sor.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Ez azért elgondolkodtató. Dániel Péter bejegyzése:

Mi nem szeretnénk az ügy mögött politikai szálakat látni, mindenesetre valóban érdekes témát feszeget a 444 cikke. Az is igaz, hogy a lottóval kapcsolatban már korábban is komoly kételyek merültek fel. Akkor egy cikkben a kihúzott lottószámok sorrendje vált gyanússá. IDE KATTINTVA olvashatod a cikket. Ez a téma is nagy mértékben megosztotta az internetes társadalmat. Érdemes elolvasni a cikk alatti bejegyzéseket is.

Megy, az adok-kapok
Kanyarodjunk vissza az eredeti történethez.

Hogy mi is történhetett pontosan, azt nem tudjuk, és lehet, hogy soha nem is fog kiderülni. Mindenesetre a Pénzcentrum válaszolt egy Tivadar nevű olvasónak, aki a téma kapcsán feltette a kérdést, hogy miként lehet az, hogy előbb jelentek meg a honlapon a számok, mint ahogyan azokat a valóságban kihúzták. Az már az olvasóra van bízva, hogy elfogadja-e az alábbi választ:

[cn-social-icon]

Read previous post:
KÉT EMBERT ÜTÖTT EL A GYALOGOSFELISMERŐ AUTÓ!
KÉT EMBERT ÜTÖTT EL A GYALOGOSFELISMERŐ AUTÓ!

Hát ez kellemetlen! Két embert ütött el az új gyalogosfelismerővel ellátott autó. [cn-social-icon] Murphy törvénye szerint „ami elromolhat, az el...

EZEK A KULLANCSFERTŐZÉS JELEI!
EZEK A KULLANCSFERTŐZÉS JELEI!

A kullancsfertőzés nagyon veszélyes, és fontos hogy időben felismerjük a tüneteit. [good_old_share] Ahogy jön a jobb idő, bizony egyre több...

Close