AMERIKÁBAN BOHÓCMASZKOS ALAKOK PRÓBÁLJÁK MEG BECSALNI AZ ERDŐBE A GYEREKEKET

AMERIKÁBAN BOHÓCMASZKOS ALAKOK PRÓBÁLJÁK MEG BECSALNI AZ ERDŐBE A GYEREKEKET
loading...

Bohócmaszkos alakok próbálják meg becsalni az erdőbe a gyerekeket.


[good_old_share]

A rendőrség nyomozást indított.
loading...

Dél Carolinában a környékbeliek féltik a gyermekeiket, mert kiderült, hogy bohócmaszkos alakok próbálják meg becsalni a gyerekeket az erdőbe.

Elsőként egy fiatal anyuka számolt be arról, hogy a gyermekét megpróbálták becsalni az erdőbe a bohócnak öltözött férfiak. A gyermek éppen arra sétált,. amikor meglátta a bohócoknak öltözött alakokat, akik fütyültek és mutogattak neki, és próbálták őt becsalni az erdőbe.

A kisfiú természetesen megrémült és rögtön hazafutott, szerencsére a közelben lakott, így gyorsan el is mondta az anyjának hogy mi történt.

Az anyuka kiment, és ő is észrevette a bohócokat, akik a fák között táncoltak és zöld lézerekkel világítottak. Amikor a csoport észrevette az anyukát, rögtön beszaladtak az erdőbe.

De nem ez volt az egyetlen eset, hiszen később szintén találkoztak a bohócokkal.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Az eset után közvetlen másnap éjjel, fél 3 magasságában ugyanannál a családnál történt, hogy az idősebbik fiú hangoskodásra, majd egyenesen dörömbölésre lett figyelmes. Egy környéken járó szemtanú szerint egy magas erős testalkatú bohócnak öltözött férfit látott ólálkodni a szeméttároló körül.

A szemtanú elmondta, hogy mikor az alak meglátta, integetni kezdett neki, mire ő is integetni kezdett, majd gyorsan elindult hazafelé. Természetesen az esetben érintetek nagyon megijedtek, és rögtön értesítették a rendőrséget is.

A két eset óta többször is előfordult, hogy látták a bohócokat, és hogy a bohócok megpróbáltak gyerekeket az erdőbe csalni. A rendőrség figyelmeztetett mindenkit, hogy legyenek nagyon óvatosak, és hogy a gyerekeiket ne hagyják őrizetlenül, és alaposan zárjanak be mindent a környéken éjszaka.
A nyomozás is megkezdődött, és a rendőrség úgy véli, hogy a bohócoknak öltözött banda tagjai az erdő környékén élhetnek, hiszen nagyon jól ismerik az egész környéket és az erdőt is.

Sokan arra tippelnek, hogy talán az erdőkben élő hajléktalanok próbálják meg becsalni a gyerekeket az erdőbe.
Read previous post:
ELKÉPESZTŐ BESZÉD! EZT A FELVÉTELT NEM FOGOD LÁTNI A TV-BEN!
ELKÉPESZTŐ BESZÉD! EZT A FELVÉTELT NEM FOGOD LÁTNI A TV-BEN!

ELKÉPESZTŐ BESZÉD! EZT A FELVÉTELT NEM FOGOD LÁTNI A TV-BEN! [good_old_share] Az alábbi felvételt érdemes végighallgatni és megosztani, mert nagy...

2015 LEGFURÁBB REJTÉLYEI
2015 LEGFURÁBB REJTÉLYEI

2015 legfurább rejtélyei. [good_old_share] Tavaly sem volt hiány érdekes rejtélyekben. A világban rengeteg rejtélyes dolog történik, és a legtöbbjükre sosem...

Close