KÉT EMBERT ÜTÖTT EL A GYALOGOSFELISMERŐ AUTÓ!

loading...

Hát ez kellemetlen! Két embert ütött el az új gyalogosfelismerővel ellátott autó.

[cn-social-icon]

Murphy törvénye szerint „ami elromolhat, az el is romlik”.

Eléggé félresikerült a Volvo új tesztje. Éppen az új gyalogosfelismerő rendszert tesztelték, ámde nem igazán jött össze. Az autó elgázolt két embert.

A Volvo legújabb XC60-as gyalogos felismerő és automatikusan vészfékező funkcióját akarták bemutatni, da az autó nem fékezett, és így elsodorta a két előtte álló embert.

loading...

A SUV elgázolta a kocsi elé állt 2 bátor embert, akiken azt akarták szemléltetni, hogy biztonságban vannak, és nem üti el őket a jármű.

Természetesen a hivatalos magyarázat is megvolt…

Állítólag a baleset azért történt meg, mert a vezető elfelejtette bekapcsolni a vészfékező rendszert. Bár valljuk be, igen nehéz elképzelni, hogy a gyalogosfelismerő tesztjén, elfelejtenék bekapcsolni a gyalogosfelismerőt.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes hírlevelekre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A két férfi végül zúzódásokat szenvedett a félresikerült bemutató során. Az Auto Motor und Sport nemrégiben különböző márkák gyalogos felismerő rendszerét tesztelte le, és döbbenetes módon egy kivételével mindegyik gázolt.

[cn-social-icon]

Szólj hozzá

Hozzászólás