A WIKILEAKS ÁLTAL KISZIVÁROGTATOTT UFO FELVÉTELEK

A WIKILEAKS ÁLTAL KISZIVÁROGTATOTT UFO FELVÉTELEK.
loading...

A WIKILEAKS ÁLTAL KISZIVÁROGTATOTT UFO FELVÉTELEK

[cn-social-icon]

Az UFO – (azonosítatlan repülő tárgy), illetve az idegen (nem földi eredetű) létformák létezése (vagy nem létezése) rendkívül megosztja az emberiséget.Az internet robbanásszerű elterjedésével pedig ezek a viták csak felerősödtek.

Vannak, akik mereven elutasítják a nem földi eredetű élet létezésének minden formáját. Ezek az emberek „bátran” kijelentik: nincsenek idegen lények. Ezzel a kijelentésükkel pedig nem állítanak mást, mint, hogy az ember az egyetlen értelmes lény a világegyetemben.

Számukra ajánljuk A NASA ELKÉPESZTŐ FELVÉTELE AZ ANDROMÉDA KÖDRŐL című cikkünket, illetve a cikkhez tartozó videó megtekintését.

loading...

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Akik pedig érdeklődnek, és eléggé nyitottak a téma iránt, azoknak az alábbi érdekes felvételek megtekintését ajánljuk. A felvétel után pedig kíváncsian várjuk a véleményüket, melyet elmondhatnak az oldal alján lévő Facebook posztban is.

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnétek az oldalunk frissítéseiről húzzátok az egeret a Facebook oldalatokon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáljátok ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/Erdekes [cn-social-icon]

Read previous post:
LEÜTÖTT EGY 79 ÉVES NÉGERT EGY RASSZISTA, ÉS VIDEÓRA IS VETTE!
LEÜTÖTT EGY 79 ÉVES NÉGERT EGY RASSZISTA, ÉS VIDEÓRA IS VETTE!

Texasban egy Conrad Barrett nevű férfi, leütött egy 79 éves néger férfit, igen 79.. Csak azért, mert néger. [cn-social-icon] Az...

9 ÉVET KAPOTT A GÓLYATÁBORI ERŐSZAKOLÓ!
9 ÉVET KAPOTT A GÓLYATÁBORI ERŐSZAKOLÓ!

Kilenc évet kapott az a férfi, aki a gólyatáborban megerőszakolt egy lányt. Másfél évvel még megtoldották a büntetését, így már...

Close