HOLTAN TALÁLTAK EGY UFO KUTATÓRA, MIUTÁN KIDERÜLT, HOGY KI AKARJA TÁLALNI A BIRTOKÁBAN LÉVŐ INFORMÁCIÓKAT

HOLTAN TALÁLTAK EGY UFO KUTATÓRA, MIUTÁN KIDERÜLT, HOGY KI AKARJA TÁLALNI A BIRTOKÁBAN LÉVŐ INFORMÁCIÓKAT

Holtan találtak egy ufo kutatót, miután kiderült, hogy ki akarja tálalni a birtokában lévő információkat.


[good_old_share]

A hírek szerint elősször a baréátait kereste fel.
A hírek szerint egy ufo kutató, Max Spiers írt egy üzenetet, amiben az állt, hogy olyan információi vannak a földönkívüliekkel kapcsolatban, amit mindenkinek tudnia kell.

Később felkereste a barátait is, azonban mielőtt még beszélhetett volna, meghalt.

loading...

Állítólag Max öngyilkos lett, de ennek ellenére továbbra is folyik a nyomozás az ügyben, így rengetegen azt gondolják, hogy idegen kéz lehet az ügyben, és sokak szerint Max nem ölte meg magát.

Egyébként Max tudta, hogy bajba kerülhet, hiszen az üzenetben is megírta, hogy nem csodálkozna, ha valami történne vele, ha kiderül hogy beszélni akar.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Halála előtti napokban érdekes dolgokat mesélt barátainak, és az ismerőseinek. Volt, akinek azt mondta, hogy különleges információk birtokába került, amely kapcsán ki fog állni a nyilvánosság elé és mindent el fog mondani. Más barátaival és ismerőseivel pedig személyes találkozót szeretett volna szervezni, hogy átbeszélje velük az idegenekkel kapcsolatos információkat.

A hírek szerint az édesanyjának azt mondta, hogy nagy bajban van, és ha esetleg történne vele valami, akkor a rendőrség indítson nyomozást az ügyben.

Max egy 39 éves kétgyermekes édesapa volt, akinek egy kanapén találtak rá holttestére Lengyelországban. A nyomozók öngyilkosságot állapítottak meg, ám a boncolási jegyzőkönyvből kiderült, hogy semmit sem találtak a férfi szervezetében, ami öngyilkosságra utalna.

Így a nyomozás tovább folytatódik Max halálával kapcsolatban, aki a szakértők szerint természetes úton halt meg.
Mivel Max a halála előtt arról beszélt, hogy titkos információk birtokában van a földönkívüliekről, így nagyon sokan arról beszélnek, hogy valószínűleg a kormány végezhetett a 39 éves családapával, hogy így próbálják meg eltusolni az ügyet.

Mások szerint azonban kamu az egész hír, és csak szórakozásból kezdték el terjeszteni.

Egyenlőre nem tudni, hogy mi az igazság, de remélhetőleg hamarosan kiderül.
[apss_share]

Facebook hozzászólások