SOKAN SZERETNÉK ÖRÖKBE FOGADNI A MEGKÍNZOTT CICÁT – VIDEÓ

SOKAN SZERETNÉK ÖRÖKBE FOGADNI A MEGKÍNZOTT CICÁT - VIDEÓ
loading...

Rengetegen szeretnék örökbe fogadni a megkínzott kiscicát.


[good_old_share]

A kiscica egyenlőre még az állatvédőknél van.
loading...

Elősször az RTL Klub híradójából lehetett hallani a kiscicáról, akit egy Pécsi férfi megkínzott, és a kínzásokat videróra is vette.

A férfi a falnak vágta, és a földhöz csapta a kiscicát, és még a fagyasztóba is betette, dobálta az állatot és persze még ki tudja mit művelt vele.

Egyébként az említett férfi nem lehet éppen magas értelmi szinten, de még csak közepesen sem, hiszen az egészet videóra vette, ami aztán felkerült a netre is.

Azt nem tudni, hogy a férfi tette-e fel, vagy esetleg valamelyik ismerőse, de igazából nem is ez a lényeg.

Az ügyben nyomozást indítottak. A Baranya Megyei Főügyészség szóvivője elmondta, hogy a videófelvételen látottak megalapozták az állatkínzás gyanúját.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A férfitől el is vették a kisciocát, aki egyenlőre az állatvégőknél van.

A kiscicát az RTL Klub híradójából ismerhették meg a nézők, és azóta rengeteg megkeresést kapnak, hogy szeretnék örökbe fogadni az állatot.
Egyelőre azonban nem adhatják oda senkinek. Dezső Kármen állatvédő elmondta, hogy a cica egyfajta bizonyítékként szolgál az ügyben, és az eljárás várhatóan hosszabb ideig tart majd, és több hónap elteltével már nem lenne jó döntés kiszakítani őt a mostani környezetéből.
[apss_share]

Read previous post:
HOLTAN TALÁLTAK EGY UFO KUTATÓRA, MIUTÁN KIDERÜLT, HOGY KI AKARJA TÁLALNI A BIRTOKÁBAN LÉVŐ INFORMÁCIÓKAT
HOLTAN TALÁLTAK EGY UFO KUTATÓRA, MIUTÁN KIDERÜLT, HOGY KI AKARJA TÁLALNI A BIRTOKÁBAN LÉVŐ INFORMÁCIÓKAT

Holtan találtak egy ufo kutatót, miután kiderült, hogy ki akarja tálalni a birtokában lévő információkat. [good_old_share] A hírek szerint elősször...

ÓRIÁSI HÓGOLYÓK EZREI LEPTÉK EL AZ EGYIK SZIBÉRIAI KISVÁROST - VIDEÓ
ÓRIÁSI HÓGOLYÓK EZREI LEPTÉK EL AZ EGYIK SZIBÉRIAI KISVÁROST – VIDEÓ

Hatalmas hógolyók leptek el egy szibériai kisvárost. [good_old_share] Érdekes videó. Több ezer hatalmas hólabda lepett el egy szibériai kisvárost. A...

Close