HATALMAS FORDULAT! TRUMP ÉS PUTYIN SZÖVETSÉGRE LÉPETT

HATALMAS FORDULAT! TRUMP ÉS PUTYIN SZÖVETSÉGRE LÉPETT.

HATALMAS FORDULAT! TRUMP ÉS PUTYIN SZÖVETSÉGRE LÉPETT


[good_old_share]

Azzal mindenki tisztában van, hogy senkinek sem jó az, ha a két szuperhatalom ellenségeskedik.
A hidegháború óta nem volt ennyire fagyos és ellenséges a viszony az Egyesült Államok és Oroszország között. Ez komolyan veszélyezteti a globális békét, és árt a gazdasági folyamatoknak is.

Úgy látszik, hogy ez a fagyos hangulat egyre inkább „felenged” Donald Trump elnökségével.

Trump már a választási kampányában is ígéretet tett arra, hogy a vitás kérdéseket rendezi Putyin elnökkel, most viszont úgy tűnik, hogy komoly fordulat állhat be a két ország kapcsolatában is.

A Dailystar arról számolt be, hogy Putyin és Donald Trump szövetségre lépett annak érdekében, hogy véglegesen elpusztítsa az ISIS-t.

loading...

Teljes értékű kapcsolatokat építenek, és közösen támogatják Assad elnököt a terroristák elleni küzdelemben.

Úgy tűnik, hogy Trump és Putyin megtalálták a közös nevezőt, és fokozzák a katonai műveletek az ISIS ellen. A két szuperhatalom közös fellépése lehat arra a garancia, hogy véglegesen felszámolják a terrorista sejteket.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Rossz hír ez azoknak a politikusoknak, akik –bár látszólag a terroristák ellen „harcoltak”, de a valóságban a háttérből éppen hogy azokat támogatták.
Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy szinte az egész világ feszülten várja, hogy az elnökök véglegesen rendezzék a két nagyhatalom kapcsolatát, és közös erővel véget vessenek a terroristák egyre terjedő uralmának.

Kövess minket a Facebookon is! Kattints ide! [apss_share]
Facebook hozzászólások